Welkom bij Trust Nobody

Welkom op de website van onze podcast Trust Nobody. Als je ook maar een klein beetje Wie is de Mol? fan bent, weet je wat die naam betekent… een podcast over ons favoriete programma!

Even voorstellen

Wij zijn Elger, Mark en Nelleke en alle drie zitten we al 18 seizoenen lang op het puntje van onze stoel als Wie is de Mol? op televisie is. Een belangrijk onderdeel van de lol is wat ons betreft het napraten met vrienden over wie je verdenkt, wat voor rare dingen je hebt gezien en welke aanwijzingen jij ontdekt hebt. En dit jaar besloten we om dit napraten op te nemen en met jullie te delen.

Napraatprogramma

Na iedere aflevering van Wie is de Mol? duiken wij meteen achter onze microfoons en bespreken we alles. De opdrachten, de kandidaten, onze verdenkingen, onze eigen theorieën en die van anderen. Daarom is input van jullie ook meer dan welkom! Laat ons weten wie jij verdenkt en waarom en deel vooral al jouw theorieën met ons. Dat kan via dit contactformulier, via een mailtje of via Twitter en Facebook.

 

4 comments on “Welkom bij Trust Nobody
 1. Yvonne Durinck schreef:

  Hallo Nelleke, Mark en Elgar
  Ik zou graag meedoen in jullie poule in de “Wie Is De Mol? App”
  Mijn naam is : Yvo
  Alvast bedankt en succes !
  Groetjes Yvonne

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Hey Yvonne,

   Ik zie je berichtje nu pas. Heb je net toegevoegd, leuk!

 2. Malik schreef:

  Hallo, ik heb net jullie eerste podcast van 2023 geluisterd en ben het ergens niet mee eens. Jullie zeiden dat de mol bekend moet zijn, maar in wie is de mol leer je ook de kanidaten kennen, de mol wordt dus zowiezo bekend!

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Klopt, bij kijkers van Wie is de Mol wel. Maar voor de nieuwswaarde is het voor het programma beter om een bekende mol te hebben. Zodat mensen die niet het programma kijken wel de naam kennen als er in het nieuws komt “xxx was dit jaar de mol!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *