We gaan seizoen 8 bespreken!

Het is bekend, jullie oordeel is geveld. We gaan seizoen 8 dat plaatsvond in Mexico bespreken! Joepie!

Er is 1.248 keer gestemd en 54% van die stemmen gingen naar het seizoen uit 2008. Helder verhaal dus. Allemaal super bedankt voor het stemmen!

We noemen hier met opzet de mol van dat seizoen nog niet. Maar de podcastafleveringen die vanaf maandag 25 mei iedere ochtend weer om 6:00 uur zullen verschijnen, zullen niet spoilervrij zijn.

Dus heb je het seizoen in Mexico nog niet gezien? Ga het dan snel kijken. Het is erg goed. Terugkijken kan hier. Veel plezier!

9 comments on We gaan seizoen 8 bespreken!

 1. Ricky3941 schreef:

  Ik ben weer begonnen! Aflevering 1 gezien. Er waren wat ‘oh ja die’. Momenten, maar toch ook al weer veel vergeten. Eigenlijk jammer dat ik al weet wie de mol is, maar wie er iedere week afvalt wordt weer een verrassing. Denk ik.
  Nu alleen nog een hele week wachten tot jullie podcast. Ik hoop dat ik me kan beheersen en niet al het hele seizoen ga bekijken….
  Succes!

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Leuk! En hou je in hoor. Iedereen week eentje kijken is veel leuker, haha. 😉

   1. Ricky3941 schreef:

    Dan maar de eerste aflevering 2x kijken. Met dat fietsen kn je Dennis en Annet wel afstrepen, die gingen zo langzaam, en met die jokers ook nog een paar die veel te enthousiast voor 1 joker gingen….

    1. Nelleke Poorthuis schreef:

     Wow, 2 keer gekeken zelfs? Lekker bezig!

 2. Luc schreef:

  Leuk! Maar pfoe, de beeldkwaliteit is wel vooruit gegaan de afgelopen 12 jaar!

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Haha, ja hè? Wat een verschil! Op een heel klein schermpje kijken helpt, haha.

 3. Laura schreef:

  Oh heerlijk weer, net 1e aflevering terug gekeken! Ik had niet op Mexico gestemd, maar dat maakt totaal niet uit! Dit is super! Leuk om extra op de Mol te letten. Ik mistte wel de 2 bekende woorden aan het einde van de aflevering. Dat was toen helemaal nog niet. Weird!
  Ik ben blij dat jullie terug zijn met de podcasts. Succes!

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Fijn seizoen hè? Wordt alleen nog maar beter! En ik zal beloven dat ik in de podcast netjes de twee beroemde woorden zal fluisteren… 🙂

   1. Laura schreef:

    Gelukkig maar! 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *