Patreon Exclusive: Jeroen Kijk in de Vegte

Ondanks dat we midden in seizoen 21 van Wie is de Mol? zitten, blikken we nog even terug op het jubileumseizoen. In deze extra aflevering voor Patrons hebben we namelijk Jeroen Kijk in de Vegte te gast!

We spraken Jeroen een jaar geleden over zijn deelname in seizoen 17. Wat we toen niet wisten is dat hij net terug was van de opnames van het jubileumseizoen waarin hij ook nog eens de mol was! We moesten hem dus wel nog een keer uitnodigen om hem aan te spreken op hoe hij ons heeft voorgelogen, maar natuurlijk vooral om terug te blikken op zijn molschap.

Hoe is het voor hem om de kleinste molactie ooit op zijn naam te hebben staan? Wist hij dat er geen hints in zijn seizoen zaten? En weet hij stiekem al wie er dit jaar de mol is? Je hoort het allemaal in deze extra aflevering van Trust Nobody.

Deze aflevering is speciaal voor de luisteraars die ons vanaf 6 euro per maand steunen via Patreon. Wil je deze extra aflevering in je favoriete podcast-app beluisteren? Lees hier hoe je dat voor elkaar krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *