Patreon Exclusive: interviews met Axel, Bas en Elisabet

Het spel is gespeeld. Gisteravond is na twee spannende maanden duidelijk geworden wie het zevende seizoen van De Mol heeft gewonnen en wie al die tijd bezig was om het spel te saboteren. Voor de gelegenheid zijn we naar België afgereisd om de finale op een groot bioscoopscherm in de Kinepolis te bekijken, samen met duizenden fans en alle tien de kandidaten.

Op de terugweg hebben we in de auto een speciale podcast opgenomen voor iedereen die ons steunt via Patreon (inclusief spoilers). Stiekem hebben we dat vooral gedaan omdat we vanmiddag al de kans kregen om de drie finalisten te spreken. Deze interviews laten we integraal aan je horen in deze extra podcast.

Donderdag zijn we uiteraard weer terug met een normale aflevering, waarin we dieper ingaan op de spannende ontknoping. Vergeet ondertussen niet op ons te stemmen bij de Dutch Podcast Awards.

P.S. Wil je deze extra aflevering in je favoriete podcast-app beluisteren? Als het goed is vind je in je Patreon-account een persoonlijke RSS-feed met daarin alle extra content, inclusief deze aflevering. Deze kun je handmatig toevoegen aan de meeste podcast-apps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *