Over ons

Even voorstellen

Wij zijn Elger, Mark en Nelleke en alle drie zitten we al 19 seizoenen lang op het puntje van onze stoel als Wie is de Mol? op televisie is. Een belangrijk onderdeel van de lol is wat ons betreft het napraten met vrienden over wie je verdenkt, wat voor rare dingen je hebt gezien en welke aanwijzingen jij ontdekt hebt. Vorig jaar besloten we om dit napraten op te nemen en met jullie te delen. Dat was een groot succes, dus dit jaar zijn we terug met Trust Nobody seizoen 2!

 

DIT ZIJN WIJ

ELGER VAN DER WEL

Podcastnerd en Wie is de Mol? fan van het eerste uur. Bedacht samen met Mark deze podcast en ontdekt maar heel af en toe de goede mol. Lette vroeger vooral op wie nìet opvalt, maar laat die theorie sinds Jan Versteegh helemaal varen.

MARK VERSTEDEN

Hoopt vurig op één jubileumeditie zonder BN’ers. En dat hij dan mee mag doen. Followt de Money waar mogelijk. Had het vorig seizoen goed. Kan door het zijn van voetbalcommentator niet alles live zien. Op spoilers in zijn app staat helaas de doodstraf.

NELLEKE POORTHUIS

Keek 19 jaar geleden de eerste seizoenen samen met haar moeder (die stiekem vooral voor de mooie natuur keek) en heeft sindsdien geen aflevering gemist. Is de molloot met het aluhoedje van de vergezochte theorieën en speurt overal naar aanwijzingen.