Over ons

Even voorstellen

Wij zijn Elger, Mark en Nelleke en alle drie zitten we al jaren op het puntje van onze stoel als Wie is de Mol? in Nederland of De Mol in België op televisie is. Een belangrijk onderdeel van de lol is wat ons betreft het napraten met vrienden over wie je verdenkt, wat voor rare dingen je hebt gezien en welke aanwijzingen jij ontdekt hebt. Vorig jaar besloten we om dit napraten op te nemen en met jullie te delen. Dat was een groot succes, dus kwamen we terug met Trust Nobody seizoen 2! Toen we hoorden dat onmiddellijk na de finale in Nederland in België het zevende seizoen van De Mol van start zou gaan, hebben we niet lang getwijfeld en besloten we dat we ook daar wekelijks een podcast over gaan maken! En ook dit seizoen waren we weer van de partij tijdens het twintigste seizoen van Wie is de Mol? in Nederland. Nu dat voorbij is, missen wij het podcasts maken en de luisteraars zo, dat we besloten hebben om een oud seizoen van Wie is de Mol? te gaan bespreken!

DIT ZIJN WIJ

ELGER VAN DER WEL

Podcastnerd en Wie is de Mol? fan van het eerste uur. Bedacht samen met Mark deze podcast en ontdekt maar heel af en toe de goede mol. Lette vroeger vooral op wie nìet opvalt, maar laat die theorie sinds Jan Versteegh helemaal varen. Is ook fan van het Belgische De Mol en heeft het daar soms wel goed!

MARK VERSTEDEN

Hoopt vurig op één jubileumeditie zonder BN’ers. En dat hij dan mee mag doen. Followt de Money waar mogelijk. Heeft het vaak goed. Kan door het zijn van voetbalcommentator niet alles live zien. Op spoilers in zijn app staat helaas de doodstraf. Vindt de De Mol in België stiekem beter dan in Nederland.

NELLEKE POORTHUIS

Keek 20 jaar geleden de eerste seizoenen samen met haar moeder (die stiekem vooral voor de mooie natuur keek) en heeft sindsdien geen aflevering gemist. Is de molloot met het aluhoedje voor de vergezochte theorieën en speurt overal naar aanwijzingen. Kijkt ook graag De Mol en amai, wat is dat een goed programma!