Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS

Patreon Exclusive: Michiel Devlieger, één van de bedenkers van De Mol

In Nederland is Wie is de Mol? inmiddels al twintig seizoenen te zien, maar het programma is eigenlijk afkomstig uit België. Vier televisiemakers bedachten het format eind jaren ’90. Daar wilden we meer van weten.

Lees en luister verder

We spraken met Rik van de Westelaken over het jubileumseizoen

Omdat het jubileumseizoen van Wie is de Mol? bijna begint, vonden wij het een goed moment om eens bij te praten met Rik van de Westelaken.

Lees en luister verder

We gaan seizoen 8 bespreken!

Het is bekend, jullie oordeel is geveld. We gaan seizoen 8 dat plaatsvond in Mexico bespreken! Joepie! Er is 1.248 keer gestemd en 54% van die stemmen gingen naar het seizoen uit 2008. Helder verhaal dus. Allemaal super bedankt voor het stemmen! We noemen hier met opzet de mol van dat seizoen nog niet. Maar...

Lees en luister verder

20 jaar Wie is de Mol? – Trust Nobody meets Beeld en Geluid

Het zal je niet zijn ontgaan: het 20ste seizoen van Wie is de Mol? is volop bezig! En dat gaan we vieren. Met jullie. Bij Beeld en Geluid!

Lees en luister verder

Gezellig samen Wie is de Mol? kijken!

Jullie hebben er al heeeeeeel vaak om gevraagd, dus we gaan het zaterdag 1 februari eindelijk eens doen: met z’n allen Wie is de Mol? kijken! We hebben in Utrecht een ruimte afgehuurd waar we met 80 mensen de aflevering kunnen bekijken en na kunnen praten. Molloten onder elkaar.

Lees en luister verder

Doe mee in onze poule

UPDATE Nou ja mensen, onze poule zit vol! Blijkbaar mogen er maar 500 mensen in. Helaas… Ook in 2020 is er weer een Wie is de Mol? app waarin je punten kan verdelen onder de kandidaten die jij verdenkt. Overleven die kandidaten de aflevering, dan worden je punten verdubbeld. Maar krijgt die kandidaat een rood...

Lees en luister verder

Abonneer je op onze podcast

De gemakkelijkste manier om nooit een aflevering van Trust Nobody te missen, is je abonneren op deze podcast. Dat is heel simpel, maar je moet het maar net even weten als je geen frequente postcastluisteraar bent. Daarom leggen we het graag voor je uit.