Hoe luister ik?

Het zou natuurlijk goed kunnen dat jij wel groot Wie is de Mol? fan bent, maar dat je geen idee hebt wat een podcast precies is. Dat is helemaal niet erg, maar het zou wel jammer zijn als je daardoor niet kunt luisteren. Dus leggen we je hier graag uit hoe je het handigst naar Trust Nobody kunt luisteren.

ER ZIJN 3 MANIEREN

VIA DEZE WEBSITE

Als je zin hebt om te luisteren ga je gewoon naar trustnobody.nl. Zodra er een nieuwe aflevering beschikbaar is, vind je hem daar. Je drukt op de playknop en hoppa, we lullen je de oren van je kop. Zo simpel is het.

op een iphone

Ga naar de App Store, download de app Podcasts, klik onderin op ‘Zoek’, zoek op ‘Trust Nobody’, klik op ons logo en vervolgens op de paarse abonneerknop. Iedere nieuwe aflevering verschijnt nu automatisch in deze app.

op een android telefoon

Voor Android is Stitcher een fijne app. Download Stitcher in de Google Play Store, meld je aan via e-mail of Facebook, klik op het vergrootglas rechts bovenin, zoek op ‘Trust Nobody’ en klik op ons logo. Nu ben je een abonnee!

Mary legt uit hoe je naar een podcast luistert

We vinden dit filmpje van Ira Glass, de man achter grote podcasts als This American Life en Serial, te leuk om niet te delen. Go Mary!