Hoe luister ik?

Het zou natuurlijk goed kunnen dat jij wel groot fan van De Mol bent, maar dat je geen idee hebt wat een podcast precies is. Dat is helemaal niet erg, maar het zou wel jammer zijn als je daardoor niet kunt luisteren. Dus leggen we je hier graag uit hoe je het handigst naar Trust Nobody kunt luisteren.

ER ZIJN 3 MANIEREN

VIA DEZE WEBSITE

Als je zin hebt om te luisteren ga je gewoon naar trustnobody.nl. Zodra er een nieuwe aflevering beschikbaar is, vind je hem daar. Je drukt op de playknop en hoppa, we lullen je de oren van je kop. Zo simpel is het.

op een smartphone

Ga naar de App Store (iPhone) of Play Store (Android), download de app Podcasts, klik op ‘Zoek’, zoek op ‘Trust Nobody’, klik op ons logo en vervolgens op de abonneerknop. Iedere nieuwe aflevering verschijnt nu automatisch in deze app. Handig!

Spotify_Icon_RGB_Green

via spotify

Heb je Spotify? Dat is helemaal handig! App openen, zoeken op ‘Trust Nobody België’, het gelijknamige nummer van The Partysquad negeren en naar beneden scrollen en daar zie je het bekende groene Trust Nobody logo.
Luisteren maar!

Mary legt uit hoe je naar een podcast luistert

We vinden dit filmpje van Ira Glass, de man achter grote podcasts als This American Life en Serial, te leuk om niet te delen. Go Mary!