We zijn genomineerd voor de Dutch Podcast Awards!

Vandaag belande er een heel erg tof bericht op onze digitale deurmat: WE ZIJN GENOMINEERD VOOR DE DUTCH PODCAST AWARDS! Mede dankzij jullie nominaties staan wij te shinen in de categorie Media & Opinie. Zo’n nominatie is wel echt een kroon op ons harde werk als onafhankelijke makers. We zijn echt mega blij!

Maar ja. Nu nog winnen. En daar hebben we jullie weer voor nodig. Vind je ook dat wij het verdienen om te winnen? Stem dan op ons via  www.podcastawards.nl.

Toen we vorig jaar besloten om een podcast te gaan maken over Wie is de Mol? hadden we er enkel van durven dromen dat we in korte tijd zouden uitgroeien tot één van de populairdere podcasts van Nederland met 15.000 luisteraars per aflevering en bijna 300 Patrons die ons financieel steunen. We zijn Trust Nobody gestart omdat we fan zijn van Wie is de Mol? en een podcast misten die ons hielp in onze zoektocht naar de mol. Dan maar zelf maken, was de gedachte. Inmiddels stoppen we alledrie zo ongeveer al onze vrije tijd (omgerekend zo’n 2 tot 3 werkdagen per persoon) in het maken van Trust Nobody en alles dat er bij komt kijken, Met liefde, want het is zo ontzettend leuk om te doen en vooral ook omdat alle reacties die we krijgen zo ontzettend tof zijn! Het tweede seizoen van de Nederlandse versie zit er alweer een tijdje op en ons eerste Belgische seizoen nadert ook zijn ontknoping. Laten we er niet omheen draaien: het winnen van een Dutch Podcast Award zou het helemaal afmaken voor ons. We nemen het op tegen podcasts die worden gemaakt door gevestigde mediapartijen en bekende mensen, dus het zal een uitdaging worden om die prijs te winnen (en een nominatie is natuurlijk ook al te gek). Maar we willen in ieder geval een poging doen! Dus bij deze nogmaals de schaamteloze oproep: stem op ons! Stemmen op ons kan via podcastawards.nl!

P.S. Het schijnt dat Elger ook nog eens is genomineerd als Beste Host. In theorie kun je daar ook op stemmen… Dan zijn we je echt eeuwig dankbaar. Dat waren we je eigenlijk al, als luisteraar. Want we zijn niets zonder jullie. Maar dan al helemaal. Dank je wel hè!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *