Sinterklaascadeautje: een gesprek met Buddy Vedder

Het heeft er alle schijn van dat we pas op 21 december in Moltalk – the kick-off meer gaan horen over de kandidaten en het land van Wie is de Mol? seizoen 21. Wij hebben er ongelooflijk veel zin in, maar dat duurt wel lang. Zeker in de koude, donkere decemberdagen. Dus daarom vandaag voor jullie een Sinterklaascadeautje!

En dat cadeautje komt in de vorm van een podcast-aflevering met Buddy Vedder! Deze namen we eerder op voor Patrons maar het is zo’n leuk gesprek dat we graag al onze luisteraars hiermee verblijden.

Begin dit jaar zagen we hoe Buddy Vedder in China Rob Dekay wist te ontmaskeren als Mol. Direct na afloop van het seizoen hebben we hem op het lijstje gezet met ‘kandidaten die we zeker nog een keer moeten spreken’. En dat is dus gelukt!

In dit Sinterklaascadeautje van Trust Nobody blikken we met hem terug op zijn Wie is de Mol?-avontuur. De opdrachten, de bijzondere locatie, het vinden van de mol, zijn bondje met Miljuschka: het komt allemaal voorbij. En uiteraard hebben we hem ook die hele belangrijke vraag gesteld. Of eigenlijk heeft Mark dat vooral gedaan…

Wil je meer gesprekken met oud-kandidaten beluisteren? Of met één van de bedenkers van Wie is de Mol? Steun ons met een maandelijkse bijdrage en je krijgt toegang tot het archief van bonusafleveringen en uiteraard ook alle nieuwe interviews die we nog gaan houden (want we blijven extra podcasts maken). Meer informatie vind je hier.

2 comments on “Sinterklaascadeautje: een gesprek met Buddy Vedder
 1. Marc van Lieshout schreef:

  Dank jullie wel !

  Ik vond het een erg leuke podcast. Ik wordt vooral erg vrolijk van het enthousiasme van Buddy Vedder.

  Ik ben al patreon geweest, maar als jullie Kees Tol ook nog in een podcast gestrikt krijgen, dan wordt ik weer hernieuwd patreon 😉

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Wie weet, wie weet. Hij staat op het lijstje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *