Ben jij onze miljoenste luisteraar?

Deze week gaan we (als er niets geks gebeurt) de 1 miljoen luisteraars aantikken. Buiten het feit dat dat voor ons een fantastische mijlpaal is, vinden we ook dat het gevierd moet worden!

Zoals we in de podcast al aankondigden: WE GAAN ZELF WIE IS DE MOL? SPELEN!!!!

En dat doen we met jullie als luisteraar. Eigenlijk is het idee heel simpel. We gaan met tien luisteraars een weekend lang WIDM spelen. In een blokhut, een flat, een hotel ergens in Nederland. (Of België, of Duitsland). Met alles erop en eraan. Opdrachten, jokers, executies. Echt alles! Wij hebben daar nu al heel erg veel zin in.

Natuurlijk gaan we dit pas doen als het allemaal weer kan, maar je kunt je nu al opgeven. Hoe dan? Zorg dat je de podcast van deze week luistert, en laat ons weten dat het het luistert!

Dan kan via @trustnobodycast op Twitter en Instagram. Of via onze mail, of de Hotline als je daar het nummer van hebt. Mocht je het via social media doen, dan moet je ons natuurlijk wel even taggen. Anders zien we je hele inschrijving niet. Iedereen die het ons laat weten gaat in een grote tombola.

Heel erg bedankt als jij 1 van die 1 miljoen luisteraars bent. We vinden het zo vet dat we deze mijlpaal hebben aangetikt en we hopen dat je de podcast ook hierna nog met veel plezier zal luisteren!

Groetjes,
Elger, Nelleke en Mark

PS. Alle specifieke informatie wordt natuurlijk later bekend. Zodra we weten wanneer het weer mag en kan horen jullie het meteen. De mensen die mogen gaan deelnemen horen het iets eerder. We gaan loten op 6 maart – de week van de finale van WIDM. Dus tot die tijd heb je om je aan te melden!

En let op: helaas kun je alleen mee als je ouder bent dan 18. Dat heeft te maken met allemaal regeltjes en gedoe. Sorry!

2 comments on “Ben jij onze miljoenste luisteraar?
  1. Iris Koning schreef:

    Ik wil graag meedingen om mee te gaan met het mol-weekend. Ben een nieuwe luisteraar, gedwongen door mijn zusje die jullie vanuit Nieuw-Zeeland volgt! Ik had echt eerder moeten gaan luisteren, haha!

    1. Nelleke Poorthuis schreef:

      Hey Iris! Wat leuk dat je nu luistert. Je bent nooit te laat! We hadden verwacht al veel eerder van dat nare corona af te zijn, dus het weekend staat nog steeds op het lijstje met plannen. Maar je staat genoteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *