Aflevering 9B: Evalueerdiscussie. Bolletjeskruisjessysteem. Coördinatenhint.

De laatste. Van dit seizoen. Daar wordt Mark altijd een beetje baldadig van. Dus berg je maar. Gelukkig is er genoeg te bespreken. Wat we van dit seizoen vonden. Van de opdrachten. Van het land. Van Gilles. En uiteraard van de mol. Alles passeert nog eens de revue en we kijken met een nostalgisch gevoel terug op een geweldig seizoen. Het was genieten.

Uiteraard zijn we ook kritisch en houden we van mierenneuken. Heeft de mol steken laten vallen? Was er te veel voorbereid? Was hij te snel door te veel mensen ontdekt? En kan Michaël even langskomen om ons het bolletjeskruisjessysteem uit te leggen? Wellicht dat we dan volgend jaar de mol wel weten te vinden.

Als je het helemaal tot deze aflevering geschopt hebt: ongelooflijk, ontzettend en ontiegelijk bedankt voor het luisteren naar al ons geouwehoer. Dat vinden we nog steeds onvoorstelbaar en dat wordt door ons enorm gewaardeerd. Tot snel!

Show notes

 • Bekijk dit seizoen van De Mol via GoPlay.
 • De beelden in Behind The Scenes zijn geweldig. Bekijk dat zeker!
 • Wij willen het weten. Wie is de beste mol ooit. Vertel het ons via deze enquête. Door onze vragen te beantwoorden word je dus je onderdeel van iets moois. Ontzettend bedankt alvast voor het invullen!
 • Onze heerlijke sponsor HelloFresh is weer terug! Je kent hun maaltijdboxen vast wel. Nog nooit geprobeerd? Dat is mooi, want we hebben een fijne kortingscode voor je. Gebruik de code HELLONOBODY en krijg tot wel € 90 korting op je eerste 4 boxen.
 • Onze nieuwe sponsor NordVPN had niet op een beter moment kunnen komen. Wil jij deze zomer naar NPO Start kijken via jouw vakantieadres? Wil je meer Vlaamse tv kijken nu De Mol afgelopen is? NordVPN is de oplossing! Om de beste korting op je NordVPN-abonnement te krijgen, ga naar https://nordvpn.com/nl/tnb/. Deze link geeft je ook 4 extra maanden op het 2-jarige abonnement. En je loopt geen risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook als de mol al bekend is. Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

3 comments on “Aflevering 9B: Evalueerdiscussie. Bolletjeskruisjessysteem. Coördinatenhint.
 1. Gijs schreef:

  Jullie bedankt voor de analyses en het helpen zoeken naar de mol (zowel WIDM als De Mol) de afgelopen maanden. Ik mijd zoveel mogelijk sociale media (geen Instagram, geen TikTok), dus daarom via deze weg.

  Deze B-aflevering heb ik nog niet kunnen beluisteren, maar op de vragen in de tekst hierboven zeg ik eigenlijk allemaal ‘ja’. Ik vond het een fantastisch seizoen, maar de mol was niet geweldig. Zo vroeg erg verdacht worden door kijkers (daarom wilde ik het niet geloven) en halverwege de reeks al verdacht door alle kandidaten vind ik niet goed. Te veel gestuurd door de makers, te weinig eigen initiatief. Nou is een mindere Belgische mol nog altijd een goede mol (WIDM had enkele veel ‘slechtere’ mollen), maar hij staat voor mij met Eline onderaan in mijn lijst van Belgische mollen. Ik ben benieuwd wie de favoriete mollen zijn van jullie luisteraars.

  Beste mensen, rust even goed uit voor we weer verder gaan met een zomers molseizoen.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Dank je wel voor het luisteren en je fijne reacties!
   Wij zijn ook heel benieuwd naar de uitslag van onze enquete. Maar eerst even een paar weken rust en dan weer met een fris gemoed beginnen aan het seizoen in Oman, zin in!

 2. Mike schreef:

  De kleuren rood, blauw en geel kwamen zelfs bij de boot al terug, want dat waren de kleuren van de drie teams. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *