Aflevering 9B: Dubbelspeltoekomst. Buidelsabotage. Hinttekort.

Dit is de laatste keer dat we deel B maken zonder dat we het weten. Dus blikken we terug op alles wat we dit seizoen gezien hebben en letten we alleen nog maar op de drie finalisten. Wie stond er op de allerbeste posities voor een mol? En wie heeft de beste hints?

Wat betreft die posities komen we er niet helemaal uit, maar op het gebied van die hints valt wel iets op. Doe ermee wat je wilt. Wij gaan zaterdag genieten van alle antwoorden waar we al weken reikhalzend naar uitkijken. En we gaan vooruit kijken naar een nieuw seizoen Trust Nobody België want in Vlaanderen zinderde er van alles de afgelopen dagen. Ook dat bespreken we in deze aflevering. Siamo emozionati!

Show notes

 • Bekijk de negende aflevering van seizoen 24 van Wie is de Mol?
 • Lees het dagboek van de afvaller.
 • Bekijk het interview van Splinter met de afvaller én een interview met de drie finalisen in Niet de Mol.
 • Ook zin in gehyped worden voor De Mol België? Bekijk de promovideo van het nieuwe seizoen dan twee keer.
 • Sponsor HelloFresh is terug! Je kent hun maaltijdboxen vast wel. Nog nooit geprobeerd? Dat is mooi, want we hebben een fijne kortingscode voor je. Gebruik de code HELLOTRUSTNOBODY en krijg tot wel € 90 korting op je eerste 4 boxen.
 • DE WEBSHOP IS ER! Bestel nu want OP = OP! De sleutelhanger, pin en muts zijn al uitverkocht en deze edities komen ook niet meer terug. Van de linnen tasjes zijn er ook nog maar een paar.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

7 comments on “Aflevering 9B: Dubbelspeltoekomst. Buidelsabotage. Hinttekort.
 1. Ilse D. schreef:

  Betreffende het lage aantal hints naar Fons: kijk eens naar de Grote Molshow van Siem en Calder van deze week. Plots bizar veel hints naar Fons! (niet dat ik denk dat hij het is, hoor 😃)

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Haha, waar komen die dan ineens vandaan? Had ik toch een blinde vlek? Maar ik ga eens even kijken, bedankt voor de tip!

   1. Ilse D. schreef:

    Graag gedaan 🙂

 2. Marco schreef:

  Skip de 1e 22:30 minuten! Off topic en onnodig.
  Alvast graag gedaan.

  (serieus? 22 min 30 moeten skippen omdat het off topic was……)

  1. Gijs schreef:

   Je kunt ook zeggen dat jij niks met de De Mol België hebt en daarom de eerste 22:30 minuten hebt overgeslagen. Dan is het duidelijk.
   Je verwijt naar Elger, Nelleke en Mark vind ik onterecht. Veel luisteraars van Trust Nobody zijn wel enthousiast over De Mol België en omdat die podcast nog even op zich laat wachten is het logisch dat er nu over gesproken wordt. Niks mis mee als service naar luisteraars die nog niets weten over wat er bij de buren gebeurt. Trust Nobody gaat wel vaker een zijpad in (‘off topic’) en dit is bovendien meer een parallelweg dan een zijpad.
   @ Trust Nobody: jullie kunnen natuurlijk prima voor jezelf opkomen, maar ik kon het toch niet laten 🙂

   1. Nelleke Poorthuis schreef:

    Dank je wel Gijs, toch fijn hoor als luisteraars voor ons opkomen. Gelukkig is Trust Nobody onze eigen podcast en mogen we bespreken wat wij interessant vinden. Ook als Marco dat niet kan waarderen. 🙂

    1. Ilse D. schreef:

     👏🏻👏🏻👏🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *