Aflevering 9A: Spreidingsanalyse. Outfitverwarring. Molgesprek.

Dit was misschien wel de vetste aflevering 9 ooit. Adrenaline. Een rood scherm. In je broek pissen van het lachen. Een confrontatie. En het ultieme what-the-fuck-moment toen we Ranomi ineens tegenover Daniël zagen zitten. Hoe dan? Het deed ons weer even aan alles twijfelen. Zoals alleen Wie is de Mol? dat kan.

We bespreken alle details van deze heerlijke aflevering uiteraard uitgebreid na. Toch kunnen we alvast verklappen dat dit niet de beste aflevering 9 ooit van een seizoen van Trust Nobody zal zijn. Zonder Mark is er geen klap aan. Ja, je leest het goed. Mark doet niet mee want hij is zijn stem kwijt. Gelukkig hebben we Daan. Wie dat is? Ga maar luisteren.

Show notes

 • Bekijk de negende aflevering van seizoen 23 van Wie is de Mol?
 • Lees het dagboek van de afvaller.
 • Bekijk het interview van Splinter met de afvaller in Niet de Mol.
 • Splinter interviewde ook de drie finalisten in de laatste aflevering van Niet de Mol.
 • We hebben een nieuwe sponsor: Green Chef! De maaltijdbox waarbij je wekelijks kunt kiezen uit gevarieerde en gezonde recepten samengesteld door een team van diëtisten. Wij hebben een kortingscode voor je! Bestel nu maaltijden die passen bij jouw levenstijl en je krijgt 50% korting op je eerste box en 20% korting op de drie volgende boxen.
 • Lees alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Ga direct naar Patreon.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

4 comments on “Aflevering 9A: Spreidingsanalyse. Outfitverwarring. Molgesprek.
 1. Ilse Debroek schreef:

  Wanneer beide finalisten op de verkeerde mol zitten, wint alsnog degene die de meeste vragen correct beantwoordt.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Dat lijkt me inderdaad het meest logisch, maar het voelt wel gek. Omdat je natuurlijk niet echt de mol ontmaskert hebt. En het is natuurlijk nog nooit gebeurd, dus 100% zeker weten we het niet.

 2. Isa schreef:

  Live goals, genoemd worden in Trust Nobody ✅️

  Misschien nog een hint. In het seizoen dat Patrick de Mol was werd hij bekend gemaakt op St Patricks day.

  Zou het met al die vieren niet te mooi zijn om in de week van St Patricksday niet weer iemand bekend te maken met een naam te te linken is aan die dag
  Het symbool is natuurlijk het klavertje vier, Geluk.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Oeh, leuke! Met z’n achternaam moet er wel een geluk-hint in zitten, toch? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *