Aflevering 9A: Ananaslekplek. Trilplaattraining. Doodskistbriefje.

Nu weten we echt alles. Maar dan ook echt alles. Nog nooit hebben we bijna alle opdrachten voorbij zien komen in de reünie-aflevering. Senne heeft lekker en veel gemold en het meeste hebben eigenlijk de afgelopen weken gewoon in beeld gezien. Maar bij ons kwam hij er mee weg. Bij de kandidaten op den duur niet meer…

In deze afleveringen lopen we al die opdrachten en de bijbehorende molacties langs en analyseren en becommentariëren we de boel. Dat kost zoveel tijd dat we ons eindoordeel over de mol, het land en het seizoen nog even uitstellen naar deel B. Want er is al zoveel te vertellen over ananaslekplekken, trilplaatrainingen en een doodskistbriefje. Drie keer driekeerwoordwaarde!

Show notes

 • Bekijk dit seizoen van De Mol via GoPlay.
 • De beelden in Behind The Scenes zijn geweldig. Bekijk dat zeker!
 • Wij willen het weten. Wie is de beste mol ooit. Vertel het ons via deze enquête. Door onze vragen te beantwoorden word je dus je onderdeel van iets moois. Ontzettend bedankt alvast voor het invullen!
 • Onze heerlijke sponsor HelloFresh is weer terug! Je kent hun maaltijdboxen vast wel. Nog nooit geprobeerd? Dat is mooi, want we hebben een fijne kortingscode voor je. Gebruik de code HELLONOBODY en krijg tot wel € 90 korting op je eerste 4 boxen.
 • Onze sponsor Yokuu is terug! Bestel jouw probiotische schoonmaakproducten voor luie poetsers (bijvoorbeeld de fijne wasstrips) nu via Yokuu.nl. Met de code trustnobody krijg je 20% korting op je eerste bestelling. Veel plezier met kuisen!
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook als de mol al bekend is. Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on “Aflevering 9A: Ananaslekplek. Trilplaattraining. Doodskistbriefje.
 1. Mike schreef:

  Misschien dat jullie het hier nog over gaan hebben, maar ik zag dat er online discussie was ontstaan over of Senne niet af en toe te veel is geholpen door de productie. Het ging dan met name om het briefje in de kist en de ananas.
  Van het briefje geloof ik op zich nog wel dat het op z’n minst Senne’s idee geweest is (als hij dan is geholpen vind ik het nog wel acceptabel). Het zakje met ananas blijf ik een moeilijk geval vinden. Voor het beeld was het natuurlijk leuker geweest als Senne op het dak had bestaan, maar dan had hij natuurlijk ook weinig controle gehad.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Zeker, daar gaan we het morgen in deel B uitgebreid over hebben. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *