Aflevering 9: Woodstockvibe. Slotpot. Guilty Pleasures.

Aflevering 9. Ook wel bekend als de aflevering waarin we niets wijzer worden. En toch konden wij weer één uur en bijna drie kwartier volpraten over het fascinerende spel dat ons dit seizoen echt tot waanzin weet te drijven.

We bespreken de puist van Niels, het gekloot in de ondiepe rivier, de hitjes die op het strand voorbij kwamen en waarom wij zo vlak voor de finale nog steeds denken dat Merel niet de mol is. Of toch wel? ARGH!

Show notes

  • Klik hier om de negende aflevering van Wie is de Mol? (nog een keer) te bekijken.
  • Hier lees je alles over Trust Nobody België en dat we dus ook over de De Mol podcasts gaan maken!
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier. En zoals we in de podcast al vertelden: Patreon loopt gewoon door zolang wij podcasts maken, maar stopt ook vanzelf weer als de De Mol in België afgelopen is.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram. Laat daar ook vooral jouw gebruiksnaam in de Wie is de Mol app achter, dan voegen we je toe aan de Trust Nobody podcast poule!
  • Bekijk hieronder de fantastische cartoon die Esther Bakker van ons heeft gemaakt! <3

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *