Aflevering 9: Terugblikstellingen. Terugblikdiner. Terugblikhints.

Het einde is in zicht maar bij ons de mol nog niet. De meningen zijn nog steeds verdeeld. Het is toch overduidelijk Renée? Of ligt het er zo dik bovenop dat het toch Rocky is? Aan de hand van deze slome finale met een overdaad aan terugblikken, proberen we te analyseren wie ons nou al die weken voor de gek heeft gehouden.

We bespreken uiteraard ook nog wat je allemaal met een kaars en een envelop kan en of iemand dat wellicht in aflevering 1 ook al had moeten doen. In deel B gaan de heren even wat anders doen terwijl Nelleke met haar aluhoedje op de pot leegspeelt. En tot slot hoor je alles wat wij weten over de start van De Mol in België. Spoiler: niks. Nou ja, bijna niks.

Luister nu hierboven naar deel A en hieronder naar deel B van Trust Nobody!Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Elger durft die van hem niet te publiceren. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Show notes

 • Klik hier om de negende aflevering van seizoen 21 (terug) te kijken.
 • Hier lees je het dagboek van de afvaller.
 • Wil je alles weten over de laatste stand van het Moldel van Haico Dorenbos, dan klik je hier.
 • Klik hier om de de video van de lach van Renée te beluisteren. Hoor jij het?
 • Bekijk hier de video van Jacob met daarin zijn ontdekking van het vreemde fragment van Jamies uitroep uit 2019 in de promo vooraf.
 • Zin om volgende week meteen na de aflevering met ons in Clubhouse na te praten? Dan moet je hier zijn.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra podcasts, speciale goodies en nog veel meer. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

9 comments on Aflevering 9: Terugblikstellingen. Terugblikdiner. Terugblikhints.

 1. Isa schreef:

  Hoi Nelleke, Elger en Mark,

  Is er iets misgegaan in de montage van deel B van de podcast?
  Bij de audioappjes hoor ik alleen de appjes en daarna is het een paar minuten stil tot het volgende appje. In elk geval na de eerste twee appjes.

  Groetjes

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Klopt! Daar is iets misgegaan. We hebben het vanochtend vroeg meteen gerepareerd maar omdat sommige podcast-apps de file al downloaden, kan het zijn dat je de oude file nog hoort. Wellicht moet je de podcast even verwijderen en weer opnieuw downloaden? Of luisteren via de website, daar werkt het 100% nu. Dank je wel voor het doorgeven in ieder geval!

 2. Kadosmurf schreef:

  Nelleke heeft gelijk. Met terugblikken / recaps in tv-programma’s (zeker na reclames) word je als kijker niet serieus genomen. IK BEN TOCH NIET DEMENT roep ik dan.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Precies dat!

 3. Johan schreef:

  Ik vind die molteksten altijd wel mooi, nu dan door Rik.
  Alsof ineens iedereen de mol weer kan zijn.

  Ik vond het wel heel anders dan jullie het omschrijven. Ik vond die van Charlotte en Rocky best een sterke omschrijven en die van Renee echt super zwak. Alsof er niets viel te zeggen van Renee als mol. Rik die iets zegt van dat Renee 2 stappen terug deed en toekeek hoe anderen alles deden. Maar….. Hoe is dat een mol?

  Buiten dat Renee op iets van +2600 staat en Rocky +910. Renee bij veel keuzes voor het geld ging ipv bv jokers.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Grappig dus dat we ook dit soort teksten weer horen vanuit onze tunnel. Geen tunnelvisie maar tunnelgehoor. 😀

 4. Desiree schreef:

  Bij de opdracht met de kaarsen in de lagune van seizoen 14 telden de kaartjes die Susan pakte ook niet mee. Zij pakte toen zo veel mogelijk stellingen die op haarzelf sloegen mee voordat Sofie/Freek dat konden doen, zodat die in ieder geval niet +100 euro werden. Waarschijnlijk heeft de huidige mol dit ook gedaan en daarnaast 250 uit de pot gespeeld door de hint met de kaars te gebruiken.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Oeh, heel slimme tactiek! Dank voor de informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *