Aflevering 9: Reservemol. Sabotageoverzicht. Hondentoon.

Na een erg goede reünie-aflevering van een ijzersterk seizoen met een fenomenale mol, is het moment daar. De voorlopig laatste aflevering van Trust Nobody. We maken er samen met jullie nog één keer een feestje van. Elger heeft het vooral heel vaak over dat hij wel toe is aan rust maar het ook gaat missen en hij beweert steeds te gaan huilen maar doet het vervolgens niet eens.

We bespreken de molacties van Lennart, de epische strijd van Martijn en de hints die we hadden moeten vinden. Ook kijken we naar welke opdrachten we nog misten in deze aflevering en uiteraard stellen we onszelf de vraag: was dit een goed seizoen en was dit een goede mol? Het antwoord zal je verbazen! (Nee hoor. Gewoon steengoed.)

Luister hierboven naar deel A waarin we de aflevering helemaal bespreken. En hieronder naar deel B waarin we dieper ingaan op wat jullie er van vonden en natuurlijk alle hints bespreken.Show notes

 • Klik hier om de laatste aflevering van dit seizoen van De Mol te kijken.
 • Ben je Patron en wil je mee naar Tsjechië? Klik hier voor de extra podcast over de Trust Nobody reis. Wil je na het luisteren mee? Meld je dan voor 1 juni aan via het vooraanmeldingsformulier (hoppa, 3x woordwaarde allesssss!) die je ook op Patreon vindt.
 • Zin om naar de goede muziek te luisteren die ze in De Mol gebruiken? Check deze Spotify playlist!
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook nu het seizoen voorbij is, kun je nog van alles bij ons kwijt. Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

4 comments on “Aflevering 9: Reservemol. Sabotageoverzicht. Hondentoon.
 1. Eva Bomhof schreef:

  Toegegeven…. ik ben om 06.00 uur ‘s ochtends nog niet op mn scherpst. En de ochtendspits om 2 kinderen de deur uit te werken, werkt dan ook niet echt mee….maar nu toch
  2 kritiekjes:
  – ik kon deze A en B niet in de Apple podcast vinden (met RSS- dinges). Gelukkig wel de “gewone”.
  – ik had (nogmaals het was best vroeg en chaos in mijn hoofd vanmorgen) best wel moeite met het volgen van het bespreken van de opdrachten. Vrij hak op tak, zonder duidelijk aan te geven welke opdracht precies bedoelt werd. Jullie gingen mij daar in iets te snel. Ik moest vaak even schakelen, huh, welke opdracht bedoel je nou? Gemengd met andere namen uit andere seizoenen…. beetje lastig.

  Neemt niet weg, dat ik het altijd heerlijk vind om naar jullie te luisteren en dat vreselijk ga missen de komende vele maanden.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Hey Eva! Ja, er was iets misgegaan met de ingeplande publicatie. Door een bug was die niet netjes om 6:00 uur uitgevoerd. Maar toen we daar vanochtend achterkwamen hebben we dat meteen gefixt. Inmiddels zouden ze dus ook in die feed moeten staan.
   En wellicht gaan we voor de gemiddelde luisteraar inderdaad wat te snel. Doordat wij alle afleveringen een paar keer kijken en er natuurlijk ook nog uren over napraten, ligt het allemaal nog heel vers in ons geheugen. Maar bedankt voor de feedback. We kunnen er nu natuurlijk niets meer mee, maar we gaan het onthouden voor volgend jaar. 🙂

   1. Eva schreef:

    Het gat tussen zondag (of soms maandag) en donderdag is ZO groot, dat de aflevering bij mij niet meer vers in mn hoofd zit. Eerdere uitzendingen deden jullie een kleine recap, dan kwam ik er goed in. Bij Wie is de Mol, zaterdag tv = maandag podcast gaat dat beter, hint hint 😉😉. Nee hoor, ik snap dat dat niet kon.

    Ik ga de komende tijd oude Vlaamse mollen terugkijken en jullie daarover terugluisteren. Want ik vind jullie fantastisch. Tot snel!!

    Groetjes,

    Eva.

    1. Nelleke Poorthuis schreef:

     Leuk! Heel veel plezier! En volgend jaar gaan we er op letten. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *