Aflevering 9: Opdrachtentekort. Molgraf. Hagedismensuitleg

Hoewel dit de aflevering is dat de mol letterlijk onder de grond kruipt, is het toch de saaiste van het seizoen. Er gebeurt niks! Gelukkig weten we in de podcast steeds weer op wonderlijke wijze de meest willekeurige gespreksonderwerpen te vinden.

Deze aflevering hebben we voor jullie de slow clap bij Barend & Van Dorp, waarom Elger nooit van z’n leven De grote Meneer Cactus Podcast zal gaan maken en hoe je een hagedismens kunt spotten. En als je genoeg hebt van Wie is de Mol?, dan introduceren we nu: Wie is de Mall?

We hebben hier echt heel veel lol om gehad. Gemaakt door Evelien Stikkelman naar aanleiding van een grap van Elger. Geweldig!

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. We weten natuurlijk wie de mol is, maar dit is het uitgelezen moment om haar systeem eens te testen. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Show notes

  • Klik hier om aflevering 9 van seizoen 8 van Wie is de Mol? terug te kijken.
  • Meer weten over de Lizard People? Klik hier voor een interessant artikel van Vox. Of hier voor een zeer uitgebreide Wikipedia-pagina over David Icke.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook juist nu we een oud seizoen bespreken. Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *