Aflevering 9: Eetgesprek. Finalemuziek. Bioscoophints.

We weten het. Wekenlang hebben wij er uren over vol gekletst, over gespeculeerd en over gediscussieerd. Maar het is bekend. En hoe! Met een knallende finale (letterlijk) die wij afgelopen zondag maar liefst twee keer hebben gezien. In Antwerpen. Met verborgen hints. Maar daarover meer in de podcast. Luisteren maar!

Shownotes

  • WE ZIJN GENOMINEERD VOOR EEN DUTCH PODCAST AWARD! Vind jij dat wij zouden moeten winnen? Stem dan hier op ons. Dank je wel! (En let op: je moet dus klikken, helemaal naar beneden scrollen en op ‘Breng je stem uit!’ klikken en dan je stem bevestigen via het mailtje dat je dan ontvangt.)
  • Wil jij De Mol vanuit Nederland kijken? Dat kan via Vier.be. Wel even een account aanmaken.
  • Wil jij een exclusief Trust Nobody molboekje ontvangen? Stickers? Het nummer van onze Hotline? Extra podcasts? Dat kan! Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram,Twitter of Facebook!
  • Hieronder de mysterieuze foto van de regisseur van Wie is de Mol? Rick McCullough. Zie jij er iets in?

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *