Aflevering 9: Aftelbod. Vuurwerktwist. Parachutehint.

De afsluiter van het seizoen was de perfecte balans tussen retegoed gemaakt en heerlijk kneuterig. Een waardige afsluiter van een steengoed en pretentieloos seizoen.

We genieten nog even na in de podcast, maar bespreken ook welke opdrachten we in het molactiesoverzicht gemist hebben en of we Alina nou een goede mol vonden. Dus stop je oortjes á la Els horizontaal in je oren en luister nu de laatste aflevering van Trust Nobody België van dit seizoen in jouw favoriete podcast-app. Mét bloopers aan het einde!

Gelukkig is dit nog niet het einde van Trust Nobody… want komende maandag zijn we er alweer met een 0-aflevering over het oude seizoen van Wie is de Mol? dat we gaan bespreken de komende maanden. Zin in!

Show notes

 • Klik hier om de allerlaatste aflevering van het achtste seizoen van De Mol (terug) te kijken.
 • Wil je meedoen met onze Molquiz met in ieder team een mol? Dat kan nog als je nu Patron wordt. Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier. Dan staat er ook nog eens een heel gezellige extra podcast met Axel voor je klaar.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook nu we weten wie de mol is. Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

5 comments on “Aflevering 9: Aftelbod. Vuurwerktwist. Parachutehint.
 1. Carmen C schreef:

  Beetje mosterd na de maaltijd..:
  Behalve de truffelhond kan ik mij geen dieren herinneren in dit seizoen. Een omslag dus! Want jullie geloven toch niet dat de Minotaurus echt een stier was ; )

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Zeker! Echt een verbetering. En in die Minotaurus willen we gewoon graag geloven. 😉

 2. Chris schreef:

  Hoi,
  Misschien hebben jullie het ergens op de website staan. Maar welk achtergrondnummer gebruiken jullie in het alu-hoed blokje? Ik hoor het graag!

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Dat is Primavera van Ludovico Einaudi! Mooi nummer hè?

   1. Chris schreef:

    Zekers. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *