Aflevering 8B: Schopinterview. Prankmoeder. Weegschaalhint.

Vlak nadat onze kaken op de grond lagen door de onthulling van de mol, stond hij ineens voor ons. We duwden Senne een microfoon in de hand en stelden hem een aantal vragen over de rol van zijn leven. En ook Bernard en Michaël schoven even bij ons aan. Hoewel ze nog niet alles mochten onthullen totdat aflevering 9 uitgezonden is, was het toch erg tof om ze alledrie te spreken.

Maar we beginnen de podcast met Gilles. Die, zeer terecht, heel erg trots was op de reeks die ze dit jaar gemaakt hebben. Hij geeft ons een mooi kijkje achter de schermen en had nog wat leuke wetenswaardigheden. Waaronder eentje waardoor er in deze podcast toch nog een mini-aluhoedjesblokje zit.

Ook lossen we eindelijk het mysterie van de gevonden verdubbelaar op en vinden bepaalde luisteraars het geinig om Nelleke audioappjes te sturen die ze niet snapt. Gelukkig hebben we Mark voor de nodige duiding.

Show notes

 • Bekijk dit seizoen van De Mol via GoPlay.
 • De beelden in Behind The Scenes zijn geweldig. Bekijk dat zeker!
 • Onze heerlijke sponsor HelloFresh is weer terug! Je kent hun maaltijdboxen vast wel. Nog nooit geprobeerd? Dat is mooi, want we hebben een fijne kortingscode voor je. Gebruik de code HELLONOBODY en krijg tot wel € 90 korting op je eerste 4 boxen.
 • En onze nieuwe sponsor NordVPN had niet op een beter moment kunnen komen. Wil jij deze zomer naar NPO Start kijken via jouw vakantieadres? NordVPN is de oplossing! Om de beste korting op je NordVPN-abonnement te krijgen, ga naar https://nordvpn.com/nl/tnb/. Deze link geeft je ook 4 extra maanden op het 2-jarige abonnement. En je loopt geen risico met de 30 dagen geld-terug-garantie van Nord!
 • Heb je een molboekje nodig om dit seizoen mee te schrijven? Altijd al een avondje het Trust Nobody spel willen spelen? Bestel die dan NU in de Trust Nobody Webshop. Want op zondag 19 mei gaat de webshop voor onbepaalde tijd dicht. *insert dramatisch muziekje* Het is nu of nooit!
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

3 comments on “Aflevering 8B: Schopinterview. Prankmoeder. Weegschaalhint.
 1. Pierre schreef:

  Ik wilde dat NordVPN abonnement afsluiten, maar er klopt iets niet aan hun aanbieding.
  Ten eerste viel het mij tegen dat de aanbiedingsprijs van € 2,98 per maand blijkbaar exclusief 21% BTW is. Maar het ergste is dat die zogenaamde 4 maanden extra, niet gratis zijn, die worden gewoon berekend. En de TNB kortingcodes heeft geen enkel effect op de uiteindelijke prijs.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Dan gaat er iets mis. We gaan er meteen achteraan!

   1. Trust Nobody schreef:

    We hebben contact gehad met NordVPN. Het is misschien een beetje onhandig gecommuniceerd, maar je krijgt wel echt die maanden gratis. Je betaalt dezelfde totaalprijs voor 2 jaar en 4 maanden als normaal voor 2 jaar. Alleen hebben ze het omgerekend in een maandprijs voor 28 maanden. Da’s dus een lagere maandprijs dan bij 24 maanden. Het maakt het alleen misschien wat verwarrend, omdat het daardoor ook lijkt dat je voor die maanden betaalt. We hebben dit ook nog even zelf gecontroleerd en je betaalt wel echt de normale totaalprijs van 2 jaar voor in totaal 28 maanden, dus je krijgt vier maanden gratis.

    BTW wordt door internationale bedrijven vaker niet direct getoond, omdat dit per land (of zelfs per staat in de VS) verschilt. Patreon heeft dit bijvoorbeeld ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *