Aflevering 8B: Molparasiet. Tarotnagellak. Finaleballon.

In deze aflevering van Trust Nobody gaan we gewoon weer lekker door met het analyseren, uitpluizen en kapot redeneren van aflevering 8. We bespreken de parasiet die cast én crew lamlegde, lossen allerlei challenge-beloftes in en zijn net zo kritisch op Mark als op de mol.

Brengt ons dat dichter bij het antwoord op de ene vraag? Ach, maakt dat eigenlijk nog uit? We zijn benieuwd en wachten geduldig nog anderhalve week tot we het verlossende antwoord krijgen. In de tussentijd verzamelt Nelleke bakken met hints naar Anna en bedenkt Mark een manier om de live finale in het Vondelpark wat op te fleuren.

Show notes

 • Bekijk de achtste aflevering van seizoen 24 van Wie is de Mol?
 • Lees het dagboek van de afvaller.
 • Bekijk het interview van Splinter met de afvaller in Niet de Mol.
 • Lees het interview met afvaller Rian van Nu.nl.
 • Wil je de tarotkaarten van Siem winnen? Wij geven één pakje weg! Stuur ons ergens een bericht dat je kans wilt maken en we loten snel een winnaar.
 • We zoeken mensen voor Marks bijna onhaalbare nieuwe challenge! Ga je naar de finale in het Vondelpark en wil je een ballon? Mail naar mol@trustnobody.nl met BALLON in het onderwerp en we sturen je een Trust Nobody ballon!
 • DE WEBSHOP IS ER! Bestel nu want OP = OP! De sleutelhanger, pin en muts zijn al uitverkocht en deze edities komen ook niet meer terug. Van de linnen tasjes zijn er ook nog maar een paar.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.
 • En tot slot. Zie jij hier ook ANNA in of is dit te vergezocht?

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

3 comments on “Aflevering 8B: Molparasiet. Tarotnagellak. Finaleballon.
 1. Marco schreef:

  ”Hulpje van de productie” zal de mol absoluut wel eens zijn.
  Maar hoe komen mensen erbij dat Rosario dat met die 2.000 euro zou zijn omdat de pot te laag zou zijn?
  Echt?? De productie wil juist eerder een lage pot hebben, scheelt ze EN geld EN promotie van owh kijk hoe fantastisch de mol was en hoe spectaculair alles was!
  Voegt voor de productie juist niets toe als er meer geld binnen zou komen.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Dat is wel een goed punt. Laagste pot ooit levert alleen maar lekker veel media-aandacht op, haha.

   1. Bente schreef:

    👍👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *