Aflevering 8A: Verhuiscactus. Spiegelontknoping. Molverbazing.

Zo. Dat was me de finale wel. We proberen de tekst bij deze podcastaflevering altijd een beetje spoilervrij te houden, maar als we er ook maar iets meer dan dit over zeggen, weet je genoeg. Dus laat ons zeggen dat we genoten hebben van twee heerlijke opdrachten, een visueel schitterende finale en de spectaculaire ontknoping.

Wij waren erbij in Antwerpen en nemen je in deel A mee door onze dag. ’s Middags zagen wij de aflevering al in de persruimte en daarna hebben we de finalisten een microfoon onder de neus gehouden tijdens een Q&A. ’s Avonds deden we in de bioscoopzaal het kijken nog eens dunnetjes over. Wat een seizoen…

Show notes

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

7 comments on “Aflevering 8A: Verhuiscactus. Spiegelontknoping. Molverbazing.
 1. Ilse D. schreef:

  Blij te horen dat ik niet als enige boos was 🫣

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Verre van, haha.

   1. Gijs schreef:

    Waarom boos? Waarom zou Commy de mol niet kunnen of mogen zijn? O ja, dat rode scherm. Maar intussen is duidelijk dat het eerlijk is gespeeld. Alleen had de mol voorkennis over de opdracht, maar dat is de essentie van het spel. In Achter de Schermen (podcast van Supercontent) vertelt Commy dat ze niet wist wat de scores van de andere kandidaten waren, ook niet wie er af ging vallen. Dus ik zie het probleem niet. Niet nodig, dat klopt. Maar het is gewoon een onverwachte twist zoals er al zoveel zijn geweest in de geschiedenis van De Mol. Ik hoop dus dat jullie vooral boos waren op jezelf 🙂

    1. Ilse D. schreef:

     “Maar intussen is duidelijk dat het eerlijk is gespeeld.” Voor mij niet, hoor! Ik heb daar nog steeds mijn bedenkingen bij.

    2. Nelleke Poorthuis schreef:

     Wij waren niet boos hoor. Nou ja, Elger een beetje. Maar dus vooral op zichzelf. 😅

 2. Jasper schreef:

  Nelleke, weet je nog welke fictie podcast je luisterde over het opsluiten in een soort gelijke omgeving als de opdracht van de Mol?

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ik ben diep in mijn archieven gedoken en ik denk dat het The Habitat was: https://gimletmedia.com/shows/the-habitat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *