Aflevering 8A: Michaellancering. Bernardspot. Slotsenne.

We mochten de spannende finale van De Mol ’s middags al kijken in de perszaal van Kinepolis in Antwerpen. En tot we in de laatste minuten van de aflevering zagen dat de schaduw van de mol een snor had, zaten we diep in onze tunnel. Ongelooflijk. Ze hebben het weer geflikt. We zaten mis en we vinden het heerlijk.

In deze aflevering bespreken we die finale want die had nog twee uitstekende opdrachten. De eerste een hilarische mix van op het eerste gezicht willekeurige spelelementen, de tweede zenuwslopend spannend en filmisch weer prachtig in beeld gebracht. Er was nog een ontbijt met AI stemmen, een maffioso met een onverwachtse koffer en natuurlijk de geweldige ontknoping die voor ons eindigde in ongeloof.

Onze analyses, meningen en gedachten over dit alles hoor je in deel A, opgenomen in Kinepolis in Antwerpen. We kunnen niet wachten tot we volgende week gaan zien wat deze charmante en brutale mol allemaal uitgevreten heeft. Ondertussen verscheen er totaal onverwachts ineens ook nieuws in Nederland… ook dat bespreken we uiteraard!

Show notes

  • Bekijk dit seizoen van De Mol via GoPlay.
  • De beelden in Behind The Scenes zijn geweldig. Bekijk dat zeker!
  • Onze heerlijke sponsor HelloFresh is weer terug! Je kent hun maaltijdboxen vast wel. Nog nooit geprobeerd? Dat is mooi, want we hebben een fijne kortingscode voor je. Gebruik de code HELLONOBODY en krijg tot wel € 90 korting op je eerste 4 boxen.
  • En onze nieuwe sponsor NordVPN had niet op een beter moment kunnen komen. Wil jij deze zomer naar NPO Start kijken via jouw vakantieadres? NordVPN is de oplossing! Om de beste korting op je NordVPN-abonnement te krijgen, ga naar https://nordvpn.com/nl/tnb/. Deze link geeft je ook 4 extra maanden op het 2-jarige abonnement. En je loopt geen risico met de 30 dagen geld-terug-garantie van Nord!
  • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • Heb je een molboekje nodig om dit seizoen mee te schrijven? Altijd al een avondje het Trust Nobody spel willen spelen? Bestel die dan snel in de Trust Nobody Webshop!
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *