Aflevering 8A: Geluksbondje. Gelukstreffer. Geluksvrijstelling.

Er gebeurde weer bijzonder veel deze aflevering. Een on-Nederlandse opdracht met een externe expert. Een finalevrijstelling. Een penningmeesterwissel. LASERSCHIETEN! In het zonnetje… En laten we de test met vragen over de toekomst niet vergeten.

Er gebeurden ook een aantal dingen niet. Er was geen derde opdracht. Er was geen eliminatie. Er was geen afvaller. En voor ons was er wederom weinig twijfel over wie de mol is. Of toch wel? (We moeten het toch nog een beetje spannend houden…) Wat wij daar allemaal van vonden hoor je uiteraard weer in een verse Trust Nobody.

Show notes

 • Bekijk de achtste aflevering van seizoen 23 van Wie is de Mol?
 • We hebben een nieuwe sponsor: Green Chef! De maaltijdbox waarbij je wekelijks kunt kiezen uit gevarieerde en gezonde recepten samengesteld door een team van diëtisten. Wij hebben een kortingscode voor je! Bestel nu maaltijden die passen bij jouw levenstijl en je krijgt 50% korting op je eerste box en 20% korting op de drie volgende boxen.
 • WE GAAN OP REIS! Naar Griekenland, de Mol achterna. Wie, wat, waar, hoe duur en al het andere dat je je ooit hebt afgevraagd, kun je vinden op buckettravel.nl/reis. Daar vind je ook het inschrijfformulier. Wil je mee? Vul ‘m uiterlijk 28 februari in en je hoort 3 maart of er een plekje voor jou is. We hebben er zin in!
 • Lees alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Ga direct naar Patreon.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

5 comments on “Aflevering 8A: Geluksbondje. Gelukstreffer. Geluksvrijstelling.
 1. Bianconeri schreef:

  Die 1e opdracht voelt echt weer alsof de productie die expres aangepast is toen Jurre won.

  Owh, de mol wint? En hij heeft een envelop met geld? Dus snel even verzinnen dat hij kan omwisselen.

  Echt walgelijk hoe op die manier Jurre er weer voor kan zorgen dat hij geen geld binnen haalt.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Johan, je laat iedere week een of meerdere vernietigende en zure reacties achter op onze website. Ik vraag me oprecht af waarom je nog naar dit programma kijkt als je het allemaal zo walgelijk vindt?

 2. Gijs schreef:

  Welnee. Het mogen ruilen van de enveloppen was wel wat te veel, daar ben ik het mee eens. Maar ze hadden het zo vast wel van tevoren bedacht. Ik denk zelfs dat de productie er niet zo blij mee was dat na de afspraak met de mol Jurre ook dit weer lukte. Meestal lukt bij de mol niet alles, maar Jurre heeft zich blijkbaar erg goed voorbereid. Dat hem alles lukt maakt het spel wel wat minder leuk. Maar buiten beeld houden gaat bij deze opdrachten natuurlijk niet. Of zou het dan toch nog een van de anderen zijn? Nee toch, dat kan toch niet?

 3. Klaas Nienhuis schreef:

  Hi Nelleke,
  V.w.b. de foto’s van Jurre, je ziet niet dat hij de tweede foto maakt. Tevens is het licht (of locatie) van de leeuw anders dan op de daadwerkelijke foto. Zou het zo kunnen zijn dat de foto’s al gemaakt waren en dat Jurre MOEST winnen? (Jurre tunnel)

  Tijdens te testvragen in de toekomst, vulde Ranomi ‘2’ in bij de vraag: Hoeveel kistjes maakt de mol open. En hoeveel maakte ze er open? Juist: 2.
  (Ranomi tunnel)

  Succes en ik kijk uit naar donderdag!

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Het zou natuurlijk kunnen, maar ik zou het echt stom vinden als Jurre ze niet zelf gemaakt heeft. Maar we gaan het zien! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *