Aflevering 8: Puzzelverwarring. Raddievegge. Vrouwenfinale.

We moesten deze week helaas afscheid nemen van de GVM: de Grote Vriendelijke Mol. Die dus niet de mol bleek. Schijnt. We geloven het nog niet helemaal, maar goed. Als Rik het zegt, zal het wel zo zijn. En we zijn het dit seizoen inmiddels gewend dat we fout zitten, dus deze mindfuck kon er ook nog wel bij.

Dus gaan we in deze aflevering van Trust Nobody alledrie op zoek naar een nieuwe mol. Wie van de drie? We maken elkaar gek met de jokerpuzzel, verbazen ons over het gedrag van sommige kandidaten aan het rad en verheugen ons op een vrouwenfinale bomvol molacties. Hopelijk. Want wie het ook is, we hebben wel een paar vragen voor haar…

Luister nu hierboven naar deel A en hieronder naar deel B van Trust Nobody!Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Elger durft die van hem niet te publiceren. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Anyway….. The Remix! Luister dit heerlijke nummer nu hier!

En wat betreft die jokerpuzzel… Elger en Nelleke hadden er zowat een echtelijke ruzie over in de podcast. Maar volgens mij had Nelleke gelijk. Maar het is ook Nelleke die deze tekst schrijft, dus daar zou het mee te maken kunnen hebben. Hoe dan ook… hieronder de screenshots, genummerd en al. Kun je zelf lekker puzzelen.

Dit was de puzzel aan het begin.

Dit was de puzzel aan het eind. Succes!

Show notes

 • Klik hier om de achtste aflevering van seizoen 21 (terug) te kijken.
 • Hier lees je het dagboek van de afvaller. (Waarschuwing: het komt qua lengte in de buurt van Splinters tweede roman.)
 • Wil je alles weten over de laatste stand van het Moldel van Haico Dorenbos, dan klik je hier.
 • Zin om volgende week meteen na de aflevering met ons in Clubhouse na te praten? Dan moet je hier zijn.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra podcasts, speciale goodies en nog veel meer. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

5 comments on Aflevering 8: Puzzelverwarring. Raddievegge. Vrouwenfinale.

 1. Desiree van Bijsterveld schreef:

  In aflevering 8 seizoen 10 gaf Sanne haar jokers aan Kim en zei daarbij dat jokers niet in de finale mogen worden ingezet. Volgens mij kan een witte/doorzichtige vrijstelling niet door een zwarte teniet worden gedaan.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Super! Dank je wel voor de extra info. 🙂

 2. Johan schreef:

  Splinter is gewoon de mol. Hij is de enige die dingen saboteert, hij haalt als enige weinig geld op. Veel dingen leiden naar hem.
  Hij blijft gewoon de mol.

  Als Rik bij de finale de vraag stelt: ”Wie is de mol?” Dan komt hij als een duvel uit een doosje gewoon ergens vandaan en zegt ”ik”.
  Geen van deze 3 kan toch de mol zijn? Dat kan gewoon niet. Er zijn zo veel redenen te benoemen waarom geen van deze 3 de mol kan zijn. Gewoon absoluut niet. Als 1 van deze 3 de mol is dan verpest dat voor mij echt zo veel van dit seizoen. En als het Renee dan dat maal 10.

 3. Johan schreef:

  Over de wissels bij de vliegopdracht.
  Wouter had daar op YT ook een gedeelte over. Renee zie je namelijk niet het bordje van E2 verwisselen.
  Je ziet haar alleen het bordje van E2 eruit halen, maar nooit de juiste wissel die gedaan moest worden daadwerkelijk doen.
  Op dat moment wordt er geknipt in de aflevering. Mogelijk heeft ze daar dan D2 naar beneden geschoven en E2 geplaatst op D2.
  Dat zou wel verklaren waarom dat zo zit en alles fout gegaan is.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Precies mijn punt inderdaad, maar Elger wilde niet luisteren, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *