Aflevering 8: Donderontknoping. Omkijkontdekking. Hintvermissing.

Wat een heerlijk seizoen en wat een lekker ouderwetse finale! Het is tijd om dit jubileumseizoen af te sluiten met een podcastaflevering waarin we alle opdrachten en molacties bespreken en uiteraard onze mening geven over Jeroen als mol.

Daarnaast komt Elger terug op zijn belofte uit aflevering 1, iets met een soppende schoorsteenveger uit Zwitserland ofzo. En we nemen afscheid van Nelleke aangezien ze haar aluhoedjesblokje wel op kan doeken. (NEE HOOR GRAPJE ZE MAG BLIJVEN!) Vergeet niet om tot het einde te luisteren voor de bloopers!

Show notes

 • Klik hier om de laatste aflevering van het jubileumseizoen terug te kijken.
 • Hier vind je dat ene bijzondere filmpje dat ze speciaal voor het internet gemaakt hebben. Je bevindt je nu op een website, dat is het internet, dus klik maar snel want deze is voor jou!
 • Lees hier het dagboek van de mol.
 • Lees hier het dagboek van de winnaar.
 • Lees hier het dagboek van de verliezend finalist.
 • Wil je alle molacties op een rijtje? Kijk dan deze video.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle toffe goodies en de extra podcasts! Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus weet jij meer over het nieuwe seizoen? Verdenk je een bekende Nederlander van deelname? Of wil je ons gewoon iets zeggen of vragen? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier en tot heel erg snel! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on Aflevering 8: Donderontknoping. Omkijkontdekking. Hintvermissing.

 1. Daphne schreef:

  Betreft de theorie van Siem, Nelleke noemde de namen van Ron en Jeroen, maar dat klopt niet helemaal. Ron werd wel degelijk genoemd door Nadja. Ik wilde zijn theorie checken en alle seizoenen bij langs gegaan. De theorie klopt inderdaad en bij die seizoenen waarbij de mol in aflevering 1 door niemand werd verdacht, was er inderdaad steeds één die door niemand bij naam werd genoemd en die bleek vervolgens de mol te zijn.
  Misschien hebben jullie het al gezien op YouTube: WIDMTV heeft Ron geïnterviewd en de Telegraaf heeft Jeroen gesproken, waarbij je een antwoord krijgt op een aantal van jullie vragen.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Hey Daphne! Ik heb het nog even teruggekeken en Nadja heeft het wel over Ron maar zegt niet dat ze vragen op hem invult. Het tegenovergestelde juist. Daarom zag ik dat toen niet als “Ron noemen”. Uiteindelijk maakt het niks uit natuurlijk want de theorie klopt nog steeds. 🙂 En inderdaad die video’s gezien op YouTube, supertof die extra informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *