Aflevering 8: Aftereffectsbriefje. Molknipoog. Hintsontkrachting.

Na weken speculeren is het dan eindelijk zover: we weten wie in Griekenland de boel saboteerde. Wie er onder het habijt zat. Wie zorgde voor de laagste groepspot ooit. We hebben genoten van deze finale met een sadistische opdracht, een Griek met een bladblazer en een intieme ontknoping.

Mark keek de finale twee keer en genoot de tweede keer nog harder. Nelleke keek de finale twee keer en moeten beide keren blèten bij de knipoog van Jolien. En Elger keek de finale twee keer omdat hij niet kon geloven dat hij het dit jaar maar liefst twee keer goed had!

Volgende week blikken we terug op het hele seizoen en krijgen we hopelijk antwoorden op de vele vragen waar we nog mee zitten. Maar het antwoord op die ene vraag kregen we deze aflevering luid en duidelijk!

Show notes

  • Klik hier om de ontknoping van De Mol (terug) te kijken.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier. Er staat een heel gezellige extra podcast met Axel voor je klaar en deze podcast verklappen we dat we de komende weken nog iets heel erg leuks en corona-proofs gaan doen met Patrons!
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook nu we weten wie de mol is. Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on “Aflevering 8: Aftereffectsbriefje. Molknipoog. Hintsontkrachting.
  1. Kadosmurf schreef:

    Ja, Bart heeft het Jolien gegund.

  2. Kadosmurf schreef:

    Ik had een ontknoping met habijten en hoofdkap verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *