Aflevering 7B: Soyuitspraak. Aluhoedjesservice. Cijferslothint.

Chaos. Het enige woord waarmee deze aflevering van Trust Nobody te omschrijven valt. Mark belde in vanuit de carnavalstourbus van Veul Gère en was optimaal in de feeststemming. Tot Elger hem wees op een wel heel erg dikke hint naar Soy. Gelukkig had Nelleke vervolgens in het aluhoedjesblokje hints naar alle anderen. At your service!

We zitten behoorlijk diep in de Jurre-tunnel, maar blijven uiteraard toch kijken naar andere mogelijkheden. Want waarom zou de mol op het geld schrijven? En hoezo kwam de geboortedatum van Daniel voorbij? En weer die kleuren van de Olympische ringen hè? Maar gelukkig zat er geen badeendje in deze aflevering. Toch?

Show notes

 • Bekijk de zevende aflevering van seizoen 23 van Wie is de Mol?
 • De video’s van Kim bekijk je op haar YouTube-kanaal.
 • In deze video van Max van de Telegraaf hoor je alles over de stemanalyse.
 • WE GAAN OP REIS! Naar Griekenland, de Mol achterna. Wie, wat, waar, hoe duur en al het andere dat je je ooit hebt afgevraagd, kun je vinden op buckettravel.nl/reis. Daar vind je ook het inschrijfformulier. Wil je mee? Vul ‘m uiterlijk 28 februari in en je hoort 3 maart of er een plekje voor jou is. We hebben er zin in!
 • Alle Geschiedenis Ooit kun je nu luisteren via Podimo. Via www.podimo.nl/luister zijn de eerste drie maanden gratis.
 • Met zijn data analyse model probeert Erik Driessen dit jaar de mol te vinden op basis van de locaties van alle deelnemers bij de opdrachten.
 • En het Moldel is ook terug! Daarin worden er nog veel meer analyses meegenomen om te bepalen wie de grootste kans heeft om de mol te zijn.
 • Lees alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Ga direct naar Patreon.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

7 comments on “Aflevering 7B: Soyuitspraak. Aluhoedjesservice. Cijferslothint.
 1. Johan schreef:

  Ook maar even wat tegen dat carnaval: Hou dat maar lekker in katholiek land daar in het zuiden. Dat gedoe is echt iets voor de brabo’s en de limbo’s. Niet voor de rest. Wat een kansloos gedoe om aan te horen zeg. En dan van die figuren met een midlife-crisis die nog een excuus zoeken voor zuipen en vreemdgaan. Ja, nee laat maar. Mogen ze daar houden in het zuiden.

  Owh en: Jurre nee veel te irritant en veel te veel productie mol.
  Als ze dat gaan aanhouden als zijnde we gaan het meer obvious maken voor de casual kijker? Nee bedankt.

 2. Johan schreef:

  De vlag van Z-A bevat overigens ook wit en wit zien we nooit terug.
  En als je Marley Mol (die mollensoort) anders schrijft dan hoe de hint zou moeten zijn dan kan het echt geen hint zijn.
  Iets verkeerd ding om het voor het zoeken lastiger te maken? Nee.

  1. Trust Nobody schreef:

   Wat ben je zuur en negatief Johan! Hopelijk kun je ook een beetje genieten van het programma. Alvast veel kijkplezier morgen!

 3. Elise schreef:

  Als het Soy is, heeft Daniel dan het rode scherm gekregen? Dat kan toch niet met het eerdere stemgedrag?

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Als Soy de mol is, had Daniel inderdaad een rood scherm. En het lijkt erop dat hij al eerder op Jurre zat en niet geswitcht is. Maar dat zou montage kunnen zijn natuurlijk…

   1. Elise schreef:

    Dat dacht ik ook, maar zou wel erg jammer zijn. (en ik vind Jurre gewoon veel leuker dan Soy, maar dat is natuurlijk lekker persoonlijk). Ben nog steeds wel heel benieuwd wat Ranomi zo verdacht maakt in de groep (en waarom dát de montage ook niet haalt).

    1. Nelleke Poorthuis schreef:

     Ja, dat is wel bijzonder inderdaad. Zo lang door heel veel mensen verdacht lijkt het. Maar waarom? En waarom zien wij dat niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *