Aflevering 7B: Seizoensbelevingspoll. Molpositiefout. Morsedansje.

Hoe beleven jullie het kijken naar Wie is de Mol eigenlijk? Zijn jullie net als Elger vol frustratie op zoek naar een onvindbare mol, duiken jullie net als Nelleke in iedere mogelijke hint of genieten jullie net als Mark vooral van het land en de opdrachten? We vroegen het in een poll op ons WhatsApp kanaal en DE UITSLAG ZAL JE VERBAZEN?!111!!!!

Nee hoor, dat is gewoon clickbait. Maar als je meer wilt horen over de laserschietopdracht van komende zaterdag, waarom we denken dé hint naar Kees gevonden te hebben (toch weer clickbait) en wilt horen hoe er bij de nieuwe challenge van Nelleke bijna doden vallen (we worden nog eens echt goed in clickbait), dan moet je lekker deze aflevering van Trust Nobody gaan luisteren.

Show notes

 • Bekijk de zevende aflevering van seizoen 24 van Wie is de Mol?
 • Bekijk het interview van Splinter met de afvaller in Niet de Mol.
 • Lees het dagboek van de afvaller.
 • Luister vooral ‘Aflevering #7 – Het verhaal achter de leader’ van de officiële Wie is de Mol podcast. Zoek op ‘Wie is de Mol’ in je favoriete podcast-app en geniet!
 • Kan Kees piano spelen of niet? Bekijk de video en oordeel zelf.
 • Benieuwd naar alle AI modellen? Verdiep je dan in het Moldel, het model van Codeerik of Die Is De Mol van Allomol.
 • DE WEBSHOP IS ER! Bestel nu want OP = OP! De sleutelhanger, pin en muts zijn al uitverkocht en deze edities komen ook niet meer terug. Van de linnen tasjes zijn er ook nog maar een paar.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

8 comments on “Aflevering 7B: Seizoensbelevingspoll. Molpositiefout. Morsedansje.
 1. Timo schreef:

  Hoi jongens even over de opdracht van volgende week want Kees wordt goed vertrouwd en hij zou toch best goed de mol kunnen zijn en zou veel geld uit de pot kunnen halen.

 2. Timo schreef:

  Hoi jongens ik heb nog een hint want Kees of Anna waren als laatste en dat zijn degenen die niet bij de rest (de zwijgende mensen) dus de rest is de kandidaten en een van de twee anderen hoort daar niet bij dus een van die twee is de mol!!

 3. Daan schreef:

  Hoi, even ter reactie op die bevestiging van de Kees-pakt-de-afvaller-vast-hint en dat het zo zou zijn dat degene met een vrijstelling altijd naast de presentator zit. Dat is niet waar. Dat is een concept van lang geleden. Jurre had in de finale een vrijstelling en zat bij de rest. Leatitia had in aflevering 6 een vrijstelling, zat bij de rest. Fresia had in 7 een vrijstelling, idem dito. Het is waar dat ze soms de stoelen anders opstellen, zoals in 2021 of het jubileumseizoen, maar dan heeft het een speciale functie. Het is daarmee niet van tafel geveegd, maar geen bevestiging.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Goed punt! Dank voor deze info. Er staat me overigens wel iets van bij dat die vrijstellingen in Albanie “geheim” waren en dat er niet gezegd werd dat kandidaten er eentje hadden. Klopt dat?

   1. I_H schreef:

    Er is alleen een ding, en dat is dat de vast-grijp-hint in moltak zat…

    1. Nelleke Poorthuis schreef:

     Ik zag het! Maar ook daar bespreken ze wel eens hints die kloppen hoor. 🙂

 4. Eric schreef:

  Weer een spiegelbeeld referentie? De g-sleutel is gespiegeld.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Waar zie jij een gespiegelde g-sleutel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *