Aflevering 7B: Comfortoptie. Toostwijfel. Lancelotverdenking.

Jaja, ze heeft een rood scherm gehad. Jaja, ook wij vinden dat ze dus eigenlijk de mol niet kan zijn. Maar ze zit wel in de finale, eenderde van de kijkers verdenkt haar én in Café de Mol denkt bijna iedereen dat ze het is. Dus we moeten het in deze aflevering toch nog even hebben over Comfort. Zonder gefluit van Mark, beloofd!

Vervolgens horen we jullie theorieën, delen we voorzichtig onze mening over het seizoen tot nu toe en blikken we in het aluhoedjesblokje terug naar alles wat er de afgelopen weken voorbij kwam qua hints naar Comfort, Lancelot & Toos. De conclusie? Als je naar de hints kijkt, is het toch echt Thomas.

Show notes

 • Bekijk de zevende aflevering van dit seizoen van De Mol via GoPlay of NPO Start.
 • Klik hier en je hebt ineens een heel lokaal en tijdelijk abonnement op de HUMO om het interview met Gilles en Wouter te lezen.
 • Benieuwd naar de korte film waar bijna zeker de saloon voice-over op gebaseerd is? Kijk dan naar The Gunfighter.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

5 comments on “Aflevering 7B: Comfortoptie. Toostwijfel. Lancelotverdenking.
 1. Gijs schreef:

  Ze kunnen het geen van drieën zijn. Toos en Lancelot hebben zelfstandig onnodig grote bedragen binnengehaald, het blauwe hoefijzer en het niet pakken van pasvragen. Dus eigenlijk uitgesloten. Dan moet het Commy zijn, toch? Met het rode scherm heb ik niet zo’n probleem, wel veel vraagtekens of ze dat enigszins eerlijk hebben gespeeld. Ook de andere kandidaten moesten het rode scherm kunnen krijgen, op zijn minst een kleine kans. Als het 100 procent toneel was, vind ik het slecht. Dat ze in de DeLorean steeds voor de C (van Comfort) kiest bij de foto’s vind ik wel verdacht. En dat de onbekende (geflopte) film van de beginqoute in de laatste aflevering een vrouwelijke held heeft doet me ook naar Comfort neigen. Het lijkt alsof echt gezocht hebben naar een film met een vrouw in de hoofdrol (en in Mescal opgenomen). Die zijn er niet veel in dit genre. Maar Commy heeft wel te veel goed gedaan in veel opdrachten. Dus daarom toch geen van drieën. Ik weet het dus niet….

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Voila, het dilemma van dit seizoen in een paar zinnen. Hadden wij weer een uur voor nodig. 😉

   1. Gijs schreef:

    Maar het zijn leuke uurtjes, hoor. Kijk er altijd naar uit.

 2. Corine Verbeek schreef:

  Heel leuk om ‘t interview te kunnen lezen. Dank je wel.
  Zin in zondag en zo benieuwd wie t zal zijn!

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Wij ook! Zo spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *