Aflevering 7A: Leadermoment. Integriteitsdossierkeuze. Molpaniek.

We hebben genoten van deze aflevering. Prachtige muziek, goede opdrachten, de lokale bevolking inzetten zonder dat het gênant werd én ook nog mysterie en bedrog zoals we dat graag zien. Het heeft ons echter geen steek verder gebracht in de zoektocht. Sterker nog: het heeft ons alleen maar meer laten twijfelen.

En is dat erg? Mark kan er berusting in vinden, maar Elger maakt zich toch iets te druk. Nelleke blijft hopen op fenomenale molacties en ijzersterke hints, los van wie die vermaledijde mol nou is. Als het maar niet Rian is mensen, als het maar niet Rian is…

Show notes

 • Bekijk de zevende aflevering van seizoen 24 van Wie is de Mol?
 • Bekijk het interview van Splinter met de afvaller in Niet de Mol.
 • Lees het dagboek van de afvaller.
 • Sponsor HelloFresh is terug! Je kent hun maaltijdboxen vast wel. Nog nooit geprobeerd? Dat is mooi, want we hebben een fijne kortingscode voor je. Gebruik de code HELLOTRUSTNOBODY en krijg tot wel € 90 korting op je eerste 4 boxen.
 • DE WEBSHOP IS ER! Bestel nu want OP = OP! De sleutelhanger, pin en muts zijn al uitverkocht en deze edities komen ook niet meer terug. Van de linnen tasjes zijn er ook nog maar een paar.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

7 comments on “Aflevering 7A: Leadermoment. Integriteitsdossierkeuze. Molpaniek.
 1. Jocé van Nimwegen schreef:

  Goedemorgen Kanjers
  Ben ik te vroeg? Ik kan de uitzending nergens aanklikken of aanzetten?

  1. Veer schreef:

   Op Spotify staat hij wel, zal misschien iets mis zijn gegaan met uploaden hier 🙂

  2. Nelleke Poorthuis schreef:

   Sorry, we waren een linkje vergeten te plakken! Oeps!

 2. Ilse D. schreef:

  Ik heb écht te doen met Rian. Zelf kan ik ook niet tegen de hitte, dus ik herken perfect hoe ze zich gedraagt. Ze lijkt me echt een leuke vrouw (tijdens de biechten lijkt ze wel een heel ander mens) maar ze voelt zich overduidelijk miserabel. En waarom zit ze er nog in? Niet omdat ze de mol is, maar omdat ze sedert aflevering 2 weet wie de mol is: Kees. Ik heb hem altijd zo onmols gevonden dat ik het me bijna niet kon voorstellen, maar hij doet zo raar dat ik het niet meer kan negeren. Ook het feit dat hij er nog steeds niet uit is. Net als Rian. Want hoe jammer het ook is, de oudere deelnemers gaan toch vaak als eersten naar huis.

  Het feit dat Rian en Kees elkaar als verdachte noemden in aflevering 2 heeft me nooit losgelaten, want meestal betekent dit dat ze allebei de finale zullen halen, waarbij de ene de mol is en de andere de potentiële winnaar. Alleen had ik tot nu toe in mijn achterhoofd dat Rian misschien wel de mol was, ook al hoopte ik van niet, omdat ze dan een Renée bis zou zijn. Maar gisteren dacht ik plots: wat als Kees de mol is? Want ik had mijn potentiële mollen (zijnde eerst Anna en vervolgens Rosario) inmiddels alweer afgestreept, omdat die zich ondertussen overduidelijk kandidaats zijn beginnen te gedragen.

  En toen ik alles eens opnieuw begon te overlopen met een ‘Kees-is-de-mol-bril’ vielen alle ontbrekende puzzelstukjes op hun plaats. Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar vanaf nu ga ik all-in op Kees!

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ik vind het ook echt sneu voor Rian. Ik kan ook heel slecht tegen de hitte, dus ik snap ook helemaal hoe zij zich voelt. En ik ben het met je eens dat ze waarschijnlijk gewoon weet wie de mol is. Al zijn er ook veel mensen die zeggen dat ze op Anna zit. Geen idee wie er gelijk heeft, maar Rian zou wel eens kunnen winnen.

   1. Ilse D. schreef:

    En daar gaat mijn theorie! 😂
    Ik kan nog maar eens opnieuw beginnen 🤭

 3. Ilse D. schreef:

  NB: ik ben zoals Elger, ik word helemaal gek wanneer ik merk dat ik verkeerd zit en helemaal opnieuw moet beginnen! 😄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *