Aflevering 7A: Jurreglider. Jurregesprek. Jurredoolhof.

Jurre. Jurre. Jurre. Ons molletje was weer lekker bezig deze aflevering. Landen in het verkeerde vak, een molafspraak met zichzelf en op z’n dooie gemak door het doolhof, want alleen Daniël heeft ‘m in de smiezen.

We roepen al een paar weken dat het té duidelijk is. Maar ja, het kan inmiddels echt niemand anders meer zijn. Toch proberen we nog steeds met man en macht tunnelvisie te vermijden en analyseren we ieders gedrag op cruciale momenten met een zo objectief mogelijke blik. Toch vragen we ons af of de makers voor eens en voor altijd af willen rekenen met de veelgehoorde klacht “het is best een leuk programma, maar je kunt de mol niet meer vinden”?

Show notes

 • Bekijk de zevende aflevering van seizoen 23 van Wie is de Mol?
 • Lees het dagboek van de afvaller.
 • Bekijk het interview van Splinter met de afvaller in Niet de Mol.
 • We hebben een nieuwe sponsor: Green Chef! De maaltijdbox waarbij je wekelijks kunt kiezen uit gevarieerde en gezonde recepten samengesteld door een team van diëtisten. Wij hebben een kortingscode voor je! Bestel nu maaltijden die passen bij jouw levenstijl en je krijgt 50% korting op je eerste box en 20% korting op de drie volgende boxen.
 • Benieuwd naar The Mole? Je kunt het programma via Netflix bekijken en als je een joker of vrijstelling Patron bent vervolgens lekker luisteren naar onze extra podcast over The Mole.
 • Bij De Mol speelden ze al eens een opdracht in precies hetzelfde doolhof. Lees meer over die opdracht met doodenge struisvogels.
 • Lees alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Ga direct naar Patreon.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

4 comments on “Aflevering 7A: Jurreglider. Jurregesprek. Jurredoolhof.
 1. Pierre Goolaerts schreef:

  Ik dacht: laat ik het eens aan Chat GPT vragen. Wie weet wat voor antwoord ik krijg.
  Nou dit was het antwoord:
  Sorry, as an AI language model, I do not have the ability to predict the future, including the identity of the mole in the TV show “Wie is de Mol?” in 2023. The show is produced and filmed in real-time, so the identity of the mole is not known until the season finale is aired. Additionally, the production team goes to great lengths to keep the identity of the mole a secret until the finale.

 2. Pierre Goolaerts schreef:

  Tot nu toe kreeg elke keer, bij de eliminatie, de vierde het rode scherm.
  Bij de koffers met geld denken we dat Soy het rode scherm kreeg, maar het was Jurre die als 4e mocht gaan kijken.

  1. Pierre Goolaerts schreef:

   Kan In dat geval Jurre alsnog de mol zijn? Ik denk het wel, want er wordt alleen gezegd dat de mol nooit naar huis gaat. Er wordt niet gezegd dat hij nooit een rood scherm krijgt.

 3. Gijs schreef:

  Interessante gedachte, maar… Die rode schermen zijn in de eerste afleveringen voor ons als kijkers zo gemonteerd, het was niet werkelijk de vierde die het scherm kreeg. Nabil bevestigt dat in zijn afvalbrief. Bij de koffertjes was de eliminatie een afwijkende. De kandidaten zien alleen hun eigen scherm, dus heeft het weinig nut dat te monteren (en ik denk dat we daar ook de echte volgorde zien omdat de kandidaten zelf de volgorde bepalen). Ik denk nog steeds dat Soy het rode scherm kreeg. In de laatste afleveringen heeft Rik ervoor gezorgd dat Nabil en Anke wel echt de vierde waren. Of dat vierde scherm iets betekent is mij trouwens een raadsel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *