We besteden in deze aflevering van Trust Nobody meer tijd aan het analyseren van de belichting van een parkeergarage, de logistieke uitdagingen van de tweede proef en het prachtige verhaal in het poppentheater dan dat we het echt hebben over molacties. Dat komt misschien omdat wij er wel uit zijn. We zitten alledrie keihard in een zeer behaaglijke tunnel die dankzij deze fenomenale aflevering alleen maar dieper is geworden.

Maar uiteraard gaan we als we klaar zijn met nerden over hoe het programma gemaakt wordt, ook de opdrachten langs. Is er gemold bij de stappen? Wat gebeurde er in het theater? Wie stapte in welke auto en waarom? Om uiteindelijk alle drie tot dezelfde conclusie te komen. Tunnelvisie is zo lekker hè?

Show notes

 • Bekijk dit seizoen van De Mol via GoPlay.
 • De beelden in Behind The Scenes zijn geweldig. Bekijk dat zeker!
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • Heb je een molboekje nodig om dit seizoen mee te schrijven? Altijd al een avondje het Trust Nobody spel willen spelen? Bestel die dan snel in de Trust Nobody Webshop!
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

4 comments on “Aflevering 7A: Eurostappen. Molpop. Moederbad.
 1. Mike schreef:

  Grappig, ik heb drie jaar geleden juist best wel lang in de Annelotte-tunnel gezeten, omdat ik er helemaal van overtuigd was dat ze had gemold bij de piano’s. Toen ik haar niet meer op verdachte acties kon betrappen, ben ik geswitcht naar Lennart. 🙂

  1. Trust Nobody schreef:

   Ik weet niet meer waarom we haar toen afgeschreven hadden, maar ik weet nog dat ik echt 100% overtuigd was van Sven, haha.

 2. Marimol schreef:

  Even een paar opmerkingen:

  Een poster op het Wie is de mol.com forum heeft de 9 adressen op de toren van de kathedraal opgezocht. Er waren er maar 2 te vinden. De rest lijken fictieve adressen te zijn die nooit te vinden zijn. Als de koetsier Senne en Bernard niet teruggestuurd zou hebben om opnieuw te tellen zou dit eindeloos zoeken betekenen. Ik vraag me af of dat de bedoeling was.

  Op hetzelfde forum is woensdagavond een chat geweest met Gilles. Hem is gevraagd wat er gebeurd zou zijn als Bernard in de auto terecht zou zijn gekomen met de opdracht om met zijn moeder in bad te gaan. Het antwoord van Gilles was dat ze daar op waren voorzien. Er was dus mogelijkheid voor de crew om invloed op de keuze van de opdracht uit te oefenen.

  In Oregon was het niet Jeroen die naar Las Vegas vloog maar Roos.

  Het stemgedrag van Michaël bij Charlotte zorgde er toch juist voor dat hij samen met Bernard mede verantwoordelijk is voor het verdiende bedrag van 1000 euro. Senne had daar in mee kunnen gaan, het maakte niet meer uit, maar hij had geen beslissende stem. Dat had Michaël wel en dat al in de 2e ronde……

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Klinkt wel logisch eigenlijk dat als ze het verkeerde adres hadden doorgegeven aan de koetsier, hij gewoon “no” gezegd had en ze opnieuwd hadden moeten tellen.

   En ik zag het in de chat voorbij komen inderdaad. Ik las ook ergens dat er op de envelop “Ga met een moeder van een kandidaat in bad” stond. Dat geeft ook meer vrijheid natuurlijk.

   En je hebt gelijk. Het voelt logisch dat de Elvis imitatie in Las Vegas was, maar dat was Roos inderdaad.

   En dat stemmen bij Charlotte was zeker anti-mollerig van Michael. Wel het enige moment in de opdracht wat mij betreft. Maar dat kan ook tunnelvisie zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *