Aflevering 7: Zinafkeuring. Playbackverdeling. Moleensgezindheid.

Maar zo streng hebben we Rik absoluut nooit gezien. Rik is de volgende aflevering vast weer aardig anders geld. De afvaller Marije is waarschijnlijk nog steeds bang van een rood scherm. Jullie weten dat Marije niet de mol is. Renée lijkt de Mol kandidaat.

Duidelijk verhaal toch? Want na wat geflirt met andere tunnels en de gebruikelijke grondige analyse van deze aflevering, komen we uiteindelijk tot een unaniem antwoord op die ene vraag. Dus dat zal volgende week dan wel weer de afvaller zijn…

Luister nu hierboven naar deel A en hieronder naar deel B van Trust Nobody!

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Elger durft die van hem niet te publiceren. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Show notes

 • Klik hier om de zevende aflevering van seizoen 21 (terug) te kijken.
 • Hier lees je het dagboek van de afvaller.
 • Wil je alles weten over de laatste stand van het Moldel van Haico Dorenbos, dan klik je hier.
 • Benieuwd naar hoe Splinter een M boven zijn hoofd uitbeeldt? Check dit gifje van Monique.
 • Zin om volgende week meteen na de aflevering met ons in Clubhouse na te praten? Dan moet je hier zijn.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra podcasts, speciale goodies en nog veel meer. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

8 comments on Aflevering 7: Zinafkeuring. Playbackverdeling. Moleensgezindheid.

 1. Brigitte schreef:

  Hey trustnobodycast, ik ben nu aan het luisteren naar jullie en op de vraag waarom hangen die kleren zo hoog? Ik ben absoluut geen specialist, maar ik denk wel dat de mensen die de mijn uit komen behoorlijk vies zullen zijn, als de kleren dan hoog hangen worden ze niet vies door het erlangs/tegenaan lopen als je je eigen kleren komt ophalen?
  En hoezo heeft Renee niet gemold daar? Als ik daar had gestaan (en weet ik moet straks rode broeken en witte BH’s omhoog hijsen) ga ik gauw even wat kleding omhangen…. En dan alle goede omhoogtrekken 😉

  1. Noor schreef:

   Over de mijnwerkers kapstop: https://www.boijmans.nl/collectie/kunstwerken/141818/Merry-Go-Round-Coat-Rack%2FStudio-Wieki-Somers

   Bij Boijmans kun je daar dus je jas ophangen en met een slotje de ketting vastzetten waar je je jas mee hebt opgehangen. Dus niemand kan hem dan zomaar meenemen, want hij hangt veel te hoog. Kan me voorstellen dat alle mijnwerkers ook een eigen slotje/sleuteltje hadden!

    1. Nelleke Poorthuis schreef:

     Wat mis ik naar musea gaan toch!

   1. Nelleke Poorthuis schreef:

    Dank je wel! Ja, slim met een slotje. Dan hangt het inderdaad ook helemaal veilig. Dank je wel voor het delen!

    1. IByte schreef:

     Ik wist dat ze in Žacléř in Tsjechië net zo’n museummijn hebben met zo’n kleedruimte, maar ik wist niet waarom ze dat zo deden. Maar dit verhaal lijkt wel enigszins logisch.

 2. Brigitte schreef:

  hahaha ik had even goed krom gedacht, bij het verhangen van de kleding verandert alleen de locatie van de kleding, is waarschijnlijk niet zo belangrijk. Ze had natuurlijk wel gewoon nog kleding kunnen weghalen …

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ja, klopt inderdaad! Weghalen kan natuurlijk, maar waar laat je het? Best risicovol. Maar zeker mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *