Aflevering 7: Topitojatter. Piñataknutselaar. Platteaardetheorie.

We hebben een mening over naaiaap Patrick, Mark heeft wilde plannen met papier-maché en Pieter Jan ontpopt zich tot een ware maffioso. Het is weer een spetterende aflevering van Trust Nobody. Als een speedboat op de Caribische zee!

We bespreken ook de onlogische keuze van de mol, herontdekken een meidengroep uit Kerkdriel en begeven ons heel voorzichtig in een complottheorie die echt echt echt niet waar is maar waar toch miljoenen mensen in geloven.

En kijk. De beloofde foto van Elger met een piñata! Wil jij er eentje van je eigen hoofd? Dat kan. Als je geluk hebt.

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. We weten natuurlijk wie de mol is, maar dit is het uitgelezen moment om haar systeem eens te testen. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Show notes

 • Klik hier om aflevering 7 van seizoen 8 van Wie is de Mol? terug te kijken.
 • Lees hier meer over de complottheorie van de platte aarde. Meer geïnteresseerd in de Flat Earth Society? Klik hier.
 • Denk je dat de maanlanding in 1969 fake was? Lees dan deze Wikipedia-pagina eens goed door. Of dit artikel van het AD.
 • Zin om YouTube video’s te kijken van geagiteerde wetenschappers die de theorie van de platte aarde ontkrachten? Deze is fijn.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook juist nu we een oud seizoen bespreken. Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on Aflevering 7: Topitojatter. Piñataknutselaar. Platteaardetheorie.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Goed artikel, dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *