Aflevering 7: Sprookjesstem. Hotelgluurder. Eliminatieschok.

Weken geleden begon De Mol met een oranje scherm en de woorden ‘niemand is zeker’. We zijn twee maanden verder en ze hebben die belofte helemaal waar gemaakt. Niemand is zeker. Wij niet, maar die arme finalisten al helemaal niet.

En wat een aflevering hè? Net als je denkt dat dit seizoen niet beter kan worden, verschijnt Sven op rolschaatsen in een trouwjurk, trippelt het olijke duo Lenniepoes op kousenvoeten door een eng huis en blijken we te zitten met een onontdekte mol. En met veel vragen. Daarom is er voor de eerste keer in de geschiedenis van Trust Nobody iemand te gast in onze aflevering. Want wij willen antwoorden!

(Spoiler: die krijgen we wel, maar nu nog niet.)

Luister hierboven naar deel A waarin we de aflevering helemaal bespreken. En hieronder naar deel B waarin we starten met onze bijzondere gast en we vervolgens dieper ingaan op wat jullie er van vonden en we met onze alu-hoedjes op, op zoek gaan naar verborgen tips.

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Wil je iets moois horen? Luister dan vooral naar deze briljante medley, gemaakt door Marnix. Hoor je ook de cimbalom?

Show notes

 • Klik hier om de zevende aflevering van dit seizoen van De Mol te kijken.
 • Philip had echt niet door dat iedereen op hem zat. Kijk zelf maar.
 • Zin om naar de goede muziek te luisteren die ze in De Mol gebruiken? Check deze Spotify playlist!
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

4 comments on “Aflevering 7: Sprookjesstem. Hotelgluurder. Eliminatieschok.
 1. Tom schreef:

  Is het niet zo dat het slapen aan de rotswand minder eng is dan hangen aan een gebouw omdat je aan die rotswand geen afgrond ziet?

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ja, dat vind ik dus ook. Volgens mij zeg ik dat ergens ook? Misschien in deel B. Je kunt in dat tentje net doen of je niet hoog hangt, en aan dat hotel kijk je minutenlang in de diepte. Maar misschien is dat mijn tunnelvisie aan het woord. 🙂

 2. stanley schreef:

  hoe ik deal met spoilers:
  ik kijk pas vanaf 2019 widm en sinds vorig jaar de mol uit belgië en ik ben druk aan het terugkijken.
  ondanks dat luister ik jullie wel gewoon.
  maar ik vergeet gewoon alle “spoilers”. mijn geheugen is soms wat dat betreft niet zo goed en ik hoor altijd zoveel namen enzo in jullie podcasts etc. dat ik dat gewoon langs me heen kan laten gaan en wanneer ik dan echt kijk weet ik dat allemaal echt niet meer XD zo herken ik sommige namen die ik gehoord heb dan wel maar als ik dan niet meer weet of diegene de winnaar was of de mol of heel verdacht ofzo zegt me dat niet zoveel. (en gelukkige tijdens jullie extra seizoen was ik net klaar met kijken. 😉 )
  dit is in een lopend seizoen natuurlijk wel heel anders en als je echt actief aan het zoeken bent dan is een naampje of fototje natuurlijk al niet te negeren 😛

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Wat heerlijk zo’n selectief geheugen. Ideaal in dit geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *