Aflevering 7: Redreekmodroow. Schildernacht. Tunnelvuurtje.

Nelleke is haar mol kwijt. Mark weet het allemaal ook niet meer. Elger steekt een vuurtje aan in zijn tunnel vol vleermuizen. Epic.

Wie heeft er in hemelsnaam midden in de nacht zitten schilderen? Hoe komt Axel aan zijn bizarre talent? En zouden we zelf in zo’n Vietnamese tunnel kruipen? Je hoort het allemaal in de nieuwste aflevering van Trust Nobody!

Shownotes

 • Wil jij De Mol vanuit Nederland kijken? Dat kan via Vier.be. Wel even een account aanmaken.
 • Wil jij een exclusief Trust Nobody molboekje ontvangen? Stickers? Het nummer van onze Hotline? Extra podcasts? Dat kan! Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram,Twitter of Facebook!
 • Hieronder de afbeelding van @2019hints waarin de boeddha met de twee gezichten Bas aanwijst.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on “Aflevering 7: Redreekmodroow. Schildernacht. Tunnelvuurtje.
 1. Ruijslinda schreef:

  Hoi, ik had even een vraagje. Kun je de podcast ook downloaden? Dan kan ik ook luisteren als ik geen wifi heb.

  Groetjes

  Linda Ruijs

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Dat kan! Het ligt alleen wel aan welke app je gebruikt om te luisteren? Heb je een iPhone? Of Android? En heb je al een podcast app of luister je via onze website? Ik heb bijvoorbeeld een iPhone en gebruik Overcast. Daarin kun je afleveringen van podcasts downloaden zodat je ze ook zonder internetverbinding kunt luisteren. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *