Aflevering 7: Kinepolisprijzen. Lookverhoor. Voiceoverhint.

Zo dicht bij de ontknoping en toch zouden ze het nog alledrie kunnen zijn. Behalve Bart dan. Toch? Alhoewel… nou ja. Euh. Maakt het uit? Wie het ook is: dit zou wel eens ons favoriete seizoen van De Mol kunnen zijn of worden!

In deze aflevering van Trust Nobody nemen we voor de laatste keer iedereen onder de loep. Waarom stuurt Bart uiteindelijk toch aan op het openen van de brief? En hoezo bijt Jolien in de look én zet ze ook nog eens de kofferproef naar haar hand? En waarom gaat er bij Alina niets mis? Zou ze dan toch de mol niet zijn? We weten het over een paar dagen…

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Show notes

  • Klik hier om de zevende aflevering van De Mol (terug) te kijken.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *