Aflevering 6B: Purschuimei. Schouderklopseintje. Jurrewoede.

In deel B gaan we deze week dieper in op het mysterie van de struisvogeleieren, we bellen met een molloot die op een bijzondere manier Wie is de Mol kijkt en we hebben hints waar zelfs Elger steil van achterover slaat.

Mark wordt nog even heel boos op Jurre. Of op de programmamakers. Of op zichzelf. Dat was ons niet helemaal duidelijk. Nou ja, hij vindt dingen. Wat een verrassing. En uiteraard bespreken we de bizarre blunder met de testvraag in de app. Naomi had haar dag niet…

Show notes

 • Bekijk de zesde aflevering van seizoen 23 van Wie is de Mol?
 • WE GAAN OP REIS! Naar Griekenland, de Mol achterna. Wie, wat, waar, hoe duur en al het andere dat je je ooit hebt afgevraagd, kun je vinden op buckettravel.nl/reis. Daar vind je ook het inschrijfformulier. Wil je mee? Vul ‘m in en je hoort uiterlijk 3 maart of er een plekje voor jou is. We hebben er zin in!
 • Alle Geschiedenis Ooit kun je nu luisteren via Podimo. Via www.podimo.nl/luister zijn de eerste drie maanden gratis.
 • Met zijn data analyse model probeert Erik Driessen dit jaar de mol te vinden op basis van de locaties van alle deelnemers bij de opdrachten.
 • En het Moldel is ook terug! Daarin worden er nog veel meer analyses meegenomen om te bepalen wie de grootste kans heeft om de mol te zijn.
 • Benieuwd naar Marley de mol? Lees het op de Wikipediapagina.
 • Lees alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Ga direct naar Patreon.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

3 comments on “Aflevering 6B: Purschuimei. Schouderklopseintje. Jurrewoede.
 1. Elise schreef:

  Ik snap helemaal niets van de testvraagblunder, heb ook helemaal niet verder op de socials gezeten afgelopen week. Heb dus echt iets gemist… veel vragen op dit moment…. haha

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   In de app van WIDM stond de vraag “Als hoeveelste kreeg de mol diens scherm te zien?” met als antwoordopties:

   – Als eerste
   – Als tweede
   – De mol kreeg diens scherm niet te zien

   Je kon deze vraag dus niet op Soy invullen, omdat Soy zijn scherm als derde te zien kreeg.

   Los daarvan is de testvraag in de app altijd een vraag uit de test die de kandidaten gemaakt hebben. Maar deze vraag kan nooit in de test gezeten hebben, want de eliminatie vond logischerwijs plaats na het maken van de test.

   Beantwoordt dat wat van jouw vragen?

   1. Elise schreef:

    Jaaaa, dank je wel! ik heb vanmiddag nog een keer de podcast geluisterd met het stukje hierover, en met deze uitleg is het nu helemaal duidelijk. En snap ik de verwarring. En mee eens met de gedachte dat Soy in de wijnkelder het rode scherm heeft gekregen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *