Aflevering 6B: Challengeuitdaging. Spiegelmysterie. Bloemenzoektocht.

We namen deze aflevering middenin het carnavalsfestijn op en toch was Mark de fitste van ons drieën. Wie had dat gedacht? Maar ondanks onze gesteldheid, doen we toch weer een verwoede poging om aan de hand van aflevering 6 de mol te vinden. We verdenken inmiddels allemaal dezelfde twee kandidaten, maar wisselen nog lekker tussen die twee. Spreid je winkansen.

Ondertussen stelt Elger ons voor een momenteel fysiek onmogelijke Mexicaanse challenge, duiken we dieper in de analoge spiegelhints en blijken er uiteraard botanisch analisten naar onze podcast te luisteren. Wie had dat gedacht? Oh ja, wij. Want welk onderwerp wij ook aansnijden, er luistert altijd wel een expert.

Show notes

 • Bekijk de zesde aflevering van seizoen 24 van Wie is de Mol?
 • Lees het dagboek van de afvaller.
 • Bekijk het interview van Splinter met de afvaller in Niet de Mol.
 • DE WEBSHOP IS ER! Bestel nu want OP = OP! De sleutelhanger is al uitverkocht en deze editie komt ook niet meer terug. Van de mutsen en de linnen tasjes zijn er ook nog maar een paar.
 • We hebben een hele toffe nieuwe sponsor: Shoestring! Deze reisorganisatie verzorgt single groepsreizen naar bucketlist bestemmingen waaronder Wie is de Mol? favorieten als Mexico, Zuid-Afrika en Albanië. Als je nu boekt via Shoestring.nl/trust-nobody krijg je €100,- korting op je boeking. Deze actie loopt tot en met 2 april 2024.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte. Daar kun je vanaf nu ook iedere week op onze polletjes stemmen!
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

3 comments on “Aflevering 6B: Challengeuitdaging. Spiegelmysterie. Bloemenzoektocht.
 1. Timo schreef:

  Hoi Mark er zijn wel 2 mollen want deze aflevering is Kees de mol geweest en volgende aflevering Rosario.

 2. Pierre schreef:

  De mingetallen zijn alle vier deelbaar door 13.
  De getallen zijn: 52, 13, 104 en 156
  Gedeeld door 13 zijn de antwoorden: 4, 1, 8 en 12.
  De 13e letter in het alfabet is de M van Mol.
  De 4, 1, 8 en 12 vormen het woord Dahl.
  Dahl is een Indisch gerecht.
  Heeft Rosario, of iemand anders, een Indische achtergrond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *