Aflevering 6A: Zakmeszaag. Stemkloonzoektocht. Molboekverbranding.

Wat een aflevering! Doodskisten, messen, een veiling, gekloonde stemmen, rookbommen, vuur, pistolen en een rood scherm voor onze mol. De makers van dit programma zijn een stelletje sadisten en we genieten er met volle teugen van. Wel zijn we een beetje in de war over de identiteit van de Mol.

Speelt Charlotte toneel met Oscarwaardige tranen? Hoe kan het dat we na het afstrepen met watervaste stift toch weer gaan twijfelen aan Bernard? Is het niet “gewoon” Michaël die we eigenlijk altijd al wel hebben verdacht? En Senne. Oh ja. Senne is er ook nog. Maar nee, die is het niet. Toch?

We nemen je mee in onze verwarring maar proberen toch nog enigszins ordentelijk de opdrachten te bespreken en te analyseren. Hopelijk word jij er als luisteraar wel iets wijzer van. We zijn immers een servicepodcast.

Show notes

 • Bekijk dit seizoen van De Mol via GoPlay.
 • De beelden in Behind The Scenes zijn geweldig. Bekijk dat zeker!
 • Onze sponsor Yokuu is terug! Bestel jouw probiotische schoonmaakproducten voor luie poetsers nu via Yokuu.nl. Met de code trustnobody krijg je 20% korting op je eerste bestelling. Veel plezier met kuisen!
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • Heb je een molboekje nodig om dit seizoen mee te schrijven? Altijd al een avondje het Trust Nobody spel willen spelen? Bestel die dan snel in de Trust Nobody Webshop!
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

6 comments on “Aflevering 6A: Zakmeszaag. Stemkloonzoektocht. Molboekverbranding.
 1. Bieke schreef:

  Oei, Will Tura is één van de grootste artiesten van Vlaanderen, niet echt een one-hit-wonder dus 😂

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Het was dan ook een grapje. We hebben vorig seizoen nog iedere aflevering een liedje van hem gedraaid in de podcast. 😅

 2. Mike schreef:

  Wat mij vanuit mijn tunneltje opviel, was dat het Michaël was die het zakmes aan Bernard gaf in het kader van ‘jij hebt bij de jeugdbeweging gezeten’. Misschien denk ik nu te veel door, maar als Michaël de mol is dan weet hij dat die zakmesronde de moeilijkste gaat zijn en dan hoopt hij misschien dat Bernard overmoedig wordt en fouten gaat maken. Kan hij intussen gewoon zijn best doen. Maar Bernard was inderdaad heel verdacht bij die opdracht.

  Ik ben het er wel mee eens dat Michaël zich in de auto niet bepaald mols gedroeg. Inderdaad, als die emoties geacteerd waren, dan verdient hij een Oscar (iets in die strekking schreef ik overigens ook al eens over Stéphanie ;-)).

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Zou wel een hele mooie slinkse molactie zijn. Als Michaël echt zo met voorbedachte rade te werk gaat, chapeau. En volgens mij gaat aan de mol van dit jaar sowieso een Oscar uitgereikt worden, wie het ook is, haha.

 3. Mike schreef:

  Dit is mijn eigen AI-ode aan Stéphanie. Bob Marley (maar toch nie). De tekst is van mij, de rest van Ai. 🙂

  https://cdn1.suno.ai/c9b9dc6f-88d9-44ee-ad33-3e811c329191.mp3

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Wat een hit! Superlekker nummer. ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *