Aflevering 6A: Penningmeesterwisselgedoe. Dansdeceptie. Testgeheugenpaleis.

Er is veel gemis in deze aflevering van Trust Nobody. We missen Mark. Met goede reden, maar wel ongezellig. We missen een derde opdracht. Want een test met een twist is natuurlijk geen opdracht. En Elger en Nelleke missen hun stem. Maar ze ploeteren zich met thee, tijmsiroop en trachitol door de opname heen.

Wat we ook misten waren molacties van Rosario. Want als je puur naar deze aflevering kijkt, deed onze grote verdachte eigenlijk niet zoveel verkeerd. Mocht hij de molteugels even laten varen na de desastreuze (en voor een mol zeer succesvolle) vijfde aflevering? Of is het dan toch Kees van der Spek die deze aflevering alles maar dan ook echt alles wat hij deed verkeerd deed. We proberen hardop onze gedachten hierover te ordenen zodat jij weer lekker mee kunt luisteren.

Show notes

 • Bekijk de zesde aflevering van seizoen 24 van Wie is de Mol?
 • Lees het dagboek van de afvaller.
 • Bekijk het interview van Splinter met de afvaller in Niet de Mol.
 • DE WEBSHOP IS ER! Bestel nu want OP = OP! De sleutelhanger is al uitverkocht en deze editie komt ook niet meer terug. Van de mutsen en de linnen tasjes zijn er ook nog maar een paar.
 • Onze sponsor Yokuu is terug! Bestel jouw probiotische schoonmaakproducten voor luie poetsers (waaronder een hele fijne allesreiniger voor het reinigen van alles!) nu via Yokuu.nl. Met de code trustnobody20 krijg je 20% korting op je eerste bestelling.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte. Daar kun je vanaf nu ook iedere week op onze polletjes stemmen!
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

10 comments on “Aflevering 6A: Penningmeesterwisselgedoe. Dansdeceptie. Testgeheugenpaleis.
 1. Pierre schreef:

  Ik snap niet waarom Rik zou zeggen dat de test deels analoog zou zijn. Wat is er dan analoog aan de test. Analoog is het tegenovergestelde van digitaal. Het jan dus niet anders dan dat hij zei dat Anna loog. Voor zover ik weet, is een van de regels van Wie is de mol, dat er niet bewust valse hints in gestopt worden. Dus het kan niet anders of dit moet echt een hint zijn.
  Ik verlaat mijn Rosariotunnel, en ga op Anna zitten. (Ik hoop dat ze er niet te zwaar voor haar is.)

  1. Ilse D. schreef:

   De vragen werden niet digitaal gesteld, maar analoog. Alleen de antwoorden konden digitaal ingegeven worden. Vorig jaar was één van de testen ook deels analoog, dus zo ongewoon is dat toch niet?

 2. Ilse D. schreef:

  Verdorie toch, net nu ik beslist had om all-in te gaan op Rosario begint hij zich als een kandidaat te gedragen! 😁

  1. Trust Nobody schreef:

   Lastig he? Wat een rotspel. 😉

 3. Mi-is-not-the-mol schreef:

  Ik ben ondertussen wel weer toe aan wat actie! Iets teveel puzzels en spelletjes dit seizoen. Lasergamen, helicopters of opdrachten in oude fabrieksgebouwen mis ik een beetje!

 4. Gijs schreef:

  Ik heb hetzelfde als Pierre. Rik zegt zo nadrukkelijk dat de test deels analoog zal zijn, dat ‘Anna loog’ voor de hand lijkt te liggen. In Moltalk werd er ook op gewezen dat Anna inderdaad heeft gelogen. In deze aflevering zegt ze dat ze goed kan rekenen, terwijl ze eerder in het seizoen bij een opdracht zei dat ze niet goed is in rekenen.
  En die bondjesscene in spiegelbeeld snapte ik ook niet. Maar Anna’s naam is een palindroom: je kunt hem spiegelen. Zou best een hint voor de kijkers kunnen zijn, al zit Anna zelf niet in de scene. Zijn er meer verwijzingen naar spiegels of spiegelen? Mij niet opgevallen, maar ik ga er toch eens op letten. En dan is de naam van het hotel, die zo duidelijk gespiegeld in beeld kwam, natuurlijk ook leuk voor deze mogelijke hint: het geheime paleisje.

  1. Ilse D. schreef:

   Net omdat ze het in Moltalk zo benadrukt hebben, ga ik ervan uit dat Anna NIET de mol is …

 5. Timo schreef:

  Hallo jongens volgens mij heeft Babs extra informatie want in het dagboek van de afvaller (#5) zegt tooske dat ze het zielig vond dat voor Babs dus haar extra informatie geeft.

 6. Timo schreef:

  Oh hallo nelleke sinds wanneer ben je 38 geworden?
  Nou daar gefeliciteerd daarvoor of heb je een rekenfout gemaakt?

 7. Marco schreef:

  Over wat jullie zeggen over ”naast Fons” staan en de groepsfoto.
  Dat is natuurlijk 3D, je staat niet naast degene die voor je staat. De kandidaten zien dat ook niet, die zien wie naast je staat en dat is dus alleen je eigen rij (in 3D dus).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *