Aflevering 6A: Clapclapthing. Handpopsignaal. Busbom.

Mannekes, wat een genot weer! Dit seizoen, deze aflevering, deze opdrachten. Kippenvel vanwege een schoolbel, spierpijn vanwege een busbom en toch ook een kleine fronsrimpel vanwege de lastige zoektocht naar de mol. Want ook in deze aflevering is iedereen dan weer de mol, dan weer volkomen onverdacht.

Toch nadert alweer bijna het einde. Daar willen we nog niet te veel aan denken, maar Elger vindt het wel tijd voor een tunnel. Welke hij kiest na een uitvoerige analyse van fun facts, geheime signalen en gekleurde draadjes hoor je in deze podcast. (En Mark en Nelleke doen uiteraard ook een poging, maar durven het absoluut geen tunnel te noemen.)

Show notes

 • Bekijk de zesde aflevering van dit seizoen van De Mol via GoPlay of NPO Start.
 • Onze oude vertrouwde sponsor Srprs.me is terug! Boek nu jouw verrassingsreis met 50 euro korting met de code gillesfan50.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on “Aflevering 6A: Clapclapthing. Handpopsignaal. Busbom.
 1. Gijs schreef:

  Ik dacht midden in deze aflevering dat de opdracht was: maak een podcast, maar helaas… Maar wel leuk jullie tune ineens te horen. Het is wel echt moeilijk deze keer, ze zijn allemaal al eens afschreven en dat kan natuurlijk niet. Nog even door zoeken.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ja, zo leuk om te horen. Elger was helemaal in de war. En daarna ook nog over wie de mol nou is. 😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *