Aflevering 6: Telefoonverdeling. Verdenkingsverwarring. Moltalkmisleiding.

Het is een soort Trust Nobody wet. Als wij het met z’n drieën eens zijn over wie de mol is, dan krijgt die persoon gegarandeerd een rood scherm. We zagen het trillende handje van Ron tijdens de test en wisten meteen hoe laat het was: we moeten op zoek naar een nieuwe mol.

En dat is nog niet zo gemakkelijk! We analyseren de enige opdracht uit deze legendarische aflevering minutieus, maar of we daar nou een steek verder mee komen? Uiteindelijk komt het neer op kiezen tussen ratio en gevoel. En tussendoor even onthullen dat ze bij Moltalk de boel lopen te flessen.

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Show notes

  • Klik hier om de zesde aflevering van het jubileumseizoen terug te kijken.
  • Lees hier het dagboek van de afvaller.
  • Benieuwd naar die hofleverancier van handige tweetjes voor Moltalk? Check hier het Twitter-account van Nica Janssen.
  • De hint van Blip met de titels van de muziek onder het schilderen in aflevering 4, vind je hier.
  • En dit is het logo van Napoleon waar Nelleke tijdens de podcast ineens ingezoomd en fullscreen naar zat te kijken.
  • We zijn genomineerd voor een Dutch Podcast Award! Vind je dat we die verdienen? Stem dan hier op Trust Nobody. Maar eigenlijk vinden we het nog veel leuker als je een andere WIDM-kijker op onze podcast wijst!
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies, inclusief die ene hele speciale limited edition illustratie. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *