Aflevering 6: Celebrityfoto. Herhaalopdracht. Fantoomtijd-theorie.

Hoe hard wij ook moesten lachen om wat de kandidaten allemaal aan die arme Mexicanen opdrongen in de bootjes, de mol was wat minder blij met het slagen van die opdracht. Gelukkig greep hij zijn kans – letterlijk – bij een simpele doch geniale mindfuck-opdracht.

Maar naast weer een heel fijne aflevering van Wie is de Mol?, gaan we uiteraard in deze aflevering van de podcast ook weer lekker offtopic. Je hoort ons over kosmonauten, een WIDM-attractie én waarom we eigenlijk in het jaar 1723 leven.

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. We weten natuurlijk wie de mol is, maar dit is het uitgelezen moment om haar systeem eens te testen. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Show notes

  • Klik hier om aflevering 6 van seizoen 8 van Wie is de Mol? terug te kijken.
  • Meer weten over de Fantoomtijd-theorie? Kijk dan eens deze video.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook juist nu we een oud seizoen bespreken. Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *