Aflevering 6: Budgetproeven. Bankroetstolp. Blindenpuntjes.

We zijn eruit! Niet wie de mol is (we hinken nog steeds op twee gedachten), maar wel dat dit programma het beste is wat televisie op dit moment te bieden heeft. Oude Grieken, drankspelletjes en cactusdildohelmen. Briljant!

Dat je dus eigenlijk helemaal niet zoveel nodig hebt om De Mol te maken bewijzen de makers dus met aflevering 6 van dit seizoen. Je hoeft slechts een beetje goed te zijn met een drone.

In ieder geval: Elger, Mark en Nelleke bespreken alle proeven weer in detail in deze aflevering die maar liefst 5 keer 20 minuten duurt. Zonder Willy Sommers dit keer. Of nou ja… bijna zonder Willy Sommers. 😈

Het Molpuntenoverzicht van Nelleke. Verdachte acties een plusje, onverdachte acties een minnetje. Vragen mag, dus over de uitslag kan gecorrespondeerd worden.

Ook weer van de partij: Mark’s Follow The Money overzicht. Voor vragen mag je Mark stalken.

Show notes

 • Klik hier om de zesde aflevering van De Mol (terug) te kijken.
 • Benieuwd naar de testvraag waarin het antwoord van Jolien ontbreekt? Kijk dan hier.
 • Wil je zien hoe Jolien tijdens het woord “bankroet” naar stolp 1 kijkt? Klik dan hier.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on “Aflevering 6: Budgetproeven. Bankroetstolp. Blindenpuntjes.
 1. Nadia schreef:

  Hoi! Is er misschien nog een nieuw follow-the-money schema? In de podcast zegt Nelleke dat deze in de shownotes komt, maar ik zie het niet staan. Bedankt 🙂

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Hij staat er nu wel! Mark was megadruk met werk, dus hij was er nog niet aan toegekomen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *