Aflevering 6: Badmeesterteleurstelling. Potverlaging. Boeicoördinatie.

Deze week kregen we slechts twee opdrachten, maar de eerste was wel lekker lang. En had badmeesters from hell die niet zo eng waren als ze hadden kunnen zijn. Er werd voor de tweede week op rij bakken met geld verdiend, de mol had het moeilijk in deze fanatieke groep en de psychologische spelletjes werden vooral door de kandidaten onderling gespeeld.

En als kers op de taart ontdekt Elger ook nog eens dat er potjandorie ALWEER geld verdwenen is. Maar deze keer is het echt een raadsel door wie, waar en wanneer. Fout van de makers? Is de mol de penningmeester? Was het wc-papier op? Wie het weet mag het zeggen…

Luister hierboven naar deel A waarin we de aflevering helemaal bespreken. En hieronder naar deel B waarin we dieper ingaan op wat jullie er van vonden en we met onze alu-hoedjes op, op zoek gaan naar verborgen hints.Show notes

 • Klik hier om de zesde aflevering van seizoen 22 (terug) te kijken.
 • Hier lees je het dagboek van de afvaller.
 • Bekijk hier de aflevering van Splinters serie Niet de Mol.
 • Wat er uit de berekeningen van het Moldel komt, zie je hier.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra podcasts, speciale goodies en nog veel meer. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on “Aflevering 6: Badmeesterteleurstelling. Potverlaging. Boeicoördinatie.
 1. Thirza schreef:

  Ik begrijp niet waarom jullie Everon in een adem met Kim-Lian noemen als het gaat om de “vele” verdenkingen en hem om die reden afstrepen. Tot nu toe wordt hij alleen door Fresia en Kim-Lian verdacht, dus zou hij heel goed de mol kunnen zijn. Fresia wordt daarentegen door vrijwel niemand verdacht, dus ik verwacht dat zij net als Rocky vorig seizoen niet de mol zal zijn.

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Hebben we dat gedaan? 🙂 Bij mij persoonlijk is Everon nog steeds mijn 2e verdachte. Zou zeker de mol kunnen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *