Aflevering 5B: Winnaarsbiografie. Doordegrondzakhint. Jokermysterie.

Aflevering 5 zindert nog na terwijl we alweer met een schuin oog naar een veelbelovende aflevering 6 uitkijken. Maar eerst nog deel B van onze podcast. Want ligt het er te dik bovenop? En zo ja, is dat erg? En de hints dan? Er is best een lekkere hint naar Soy. Maar ook een geinige naar Jurre. Het is alles bij elkaar weer een typisch gevalletje “oordeel zelf”.

En dan nog een heleboel andere leuke dingen. We bellen uiteraard weer met een bekende molloot. En jij kunt zondag gezellig met de Hotline bellen tijdens een ouderwetse inbelaflevering! De inschrijving voor onze reis naar Griekenland is geopend! En voor Patrons staat er tegenwoordig op zaterdag ook iets in hun podcast-app! Wat een feest. Dan nog één belangrijke vraag: wat is jouw favoriete snack?

Show notes

  • Bekijk de vijfde aflevering van seizoen 23 van Wie is de Mol?
  • De video’s van Gido bekijk je op zijn YouTube-kanaal.
  • WE GAAN OP REIS! Naar Griekenland, de Mol achterna. Wie, wat, waar, hoe duur en al het andere dat je je ooit hebt afgevraagd, kun je vinden op buckettravel.nl/reis. Daar vind je ook het inschrijfformulier. Wil je mee? Vul ‘m in en je hoort uiterlijk 3 maart of er een plekje voor jou is. We hebben er zin in!
  • Met zijn data analyse model probeert Erik Driessen dit jaar de mol te vinden op basis van de locaties van alle deelnemers bij de opdrachten.
  • En het Moldel is ook terug! Daarin worden er nog veel meer analyses meegenomen om te bepalen wie de grootste kans heeft om de mol te zijn.
  • Lees alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Ga direct naar Patreon.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *