Aflevering 5B: Briefinganalyse. Verdubbelaaruitwerking. Spaghettisnijder.

Nu de verdubbelaars met de afvaller naar huis gegaan zijn, is het tijd om de voorlopige balans op te maken. Wat vinden we eigenlijk van deze nieuwe “troef”? Leuk idee? Goed uitgepakt? Interessant? Ook analyseren we het gesprek dat Gilles met de mol voerde en dat de basis vormde van de molkwelling. Kunnen we daar nog iets uithalen?

En het is tijd voor het eerste punt van kritiek op dit seizoen van De Mol: er zijn veel te veel alles-of-niets-opdrachten. In deze aflevering maar liefst drie en dat waren er volgens ons toch minstens twee te veel. Of zou dit een reden hebben? Al deze vragen (en de vraag waarom we het ineens weer minutenlang over Matteo Simoni hebben) proberen we te beantwoorden in deel B van deze week. Buon appetito!

Show notes

  • Bekijk dit seizoen van De Mol via GoPlay.
  • De beelden in Behind The Scenes zijn geweldig. Bekijk dat zeker!
  • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • Heb je een molboekje nodig om dit seizoen mee te schrijven? Altijd al een avondje het Trust Nobody spel willen spelen? Bestel die dan snel in de Trust Nobody Webshop!
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

1 comment on “Aflevering 5B: Briefinganalyse. Verdubbelaaruitwerking. Spaghettisnijder.
  1. maria schreef:

    Plus van verdubbelaar: Grappig toen Charlotte haar verdubbelaartoken was vergeten en bij Senne een beetje, extra speculaties of dat een mollenstreek was. Lynn was blij met het exemplaar dat ze, mocht meenemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *